לא.
כן.
(✷‿✷)
וד''ל!
לא.
@משךהצדק עם @משך - התוצאות אותו דבר!
כי תכל'ס אין כמו סקרים(✷‿✷)
צילום מסך מס' 1. (273 הצבעות)
צפה בקובץ המצורף 642692
צילום מסך מס' 2. (325 הצבעות)
צפה בקובץ המצורף 642693
צילום מסך 3. (356 הצבעות)
צפה בקובץ המצורף 642694
- 71.8%
- 72.0%
- 72.5%
התוצאות לטובת טבריה מתכנסות על אותם אחוזים כל הזמן!
אבל מה זה משנה?...
כי תכל'ס אין כמו סקרים(✷‿✷)
לירושלמים לפחות יש סיבה, גם אני, כלא ירושלמית, חושבת שאין כמו ירושלים.לא, גם ירושלמים
אבל אין מה להשוות
אוך @משך אי אפשר איתך! כל הזמן עם הרמזים הקשים הללו!, אולי פעם אחת תתחשב בטמבלים שבפורום ותסביר לנו משהו?!לא.
כן.
(✷‿✷)
וד''ל!
מנסה כבר שעה להעתיק את החיוך... לא מצליחה.לא.
כן.
(✷‿✷)
וד''ל!
וד"ל.אוך @משך אי אפשר איתך! כל הזמן עם הרמזים הקשים הללו!, אולי פעם אחת תתחשב בטמבלים שבפורום ותסביר לנו משהו?!
אוך @משך אי אפשר איתך! כל הזמן עם הרמזים הקשים הללו!, אולי פעם אחת תתחשב בטמבלים שבפורום ותסביר לנו משהו?!
- אמא למה?...מנסה כבר שעה להעתיק את החיוך... לא מצליחה.
לא נורא.
וד"ל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: