אני אשמח לקנות אותו ב450 ש''ח אז אשמח אם תעלה את הנגן ללוח המודעות בדחיפות.יש לי אחד חדש עם אחריות. רוצה לקנות במחיר מוזל? תן אישור שאתה רוצה ואני מעלה את זה ללוח מודעות.
אני אשמח לקנות אותו ב450 ש''ח אז אשמח אם תעלה את הנגן ללוח המודעות בדחיפות.יש לי אחד חדש עם אחריות. רוצה לקנות במחיר מוזל? תן אישור שאתה רוצה ואני מעלה את זה ללוח מודעות.
יש לך קישור להמנגן עצמו ???אין לי תמונה.... אבל זה כמו הנגן של חברת רוזיו מאלי אקספרס רק עם תוכנה אחרת
יש מצב שאתה שואל אותו איפה הוא קנה ??אני מכיר מישהו שיש לו וכשהוא משאיר את זה מכובה להרבה זמן (לפחות שבוע) האחוזים יורדים, בכ"א זה לא רלונטי כ"כ למישהו שמשתמש בזה על בסיס יומיומי.
תודה.
ענק הסלולר בירושלים.יש מצב שאתה שואל אותו איפה הוא קנה ??
לי עכשיו נהרס הכפתור הפעלה ותיקנתי וזה נהרס שוב (המנגן פלוס).זה בדרך עושה כל מיני בעיות כגון לחצני הפעלה.
זה לא הנגן שנקרא 'המנגן. בתמונה שהבאתי נמצא הנגן 'המנגן'. לרכישה נגן 'המנגן באליקספרס: https://he.aliexpress.com/w/wholesa...1-b3b7-7110ed505829.jpg&imageId=172174964054265.48US $ 30% OFF|הכי חדש RUIZU H8 אנדרואיד WiFi MP4 נגן Bluetooth 5.0 מגע מלא מסך 4 אינץ 16GB מוסיקה נגן וידאו עם FM, הקלטה, ספר אלקטרוני|נגן MP4| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
זה לא הנגן שנקרא 'המנגן. בתמונה שהבאתי נמצא הנגן 'המנגן'. לרכישה נגן 'המנגן באליקספרס: https://he.aliexpress.com/w/wholesale-.html?isNewImageSearch=y&filename=OSS/ae-image-search-sg/2024-07-23/5fbba9f6-02b8-4f71-b3b7-7110ed505829.jpg&imageId=1721749640542
וחוץ מזה הנגן שהבאת פרוץ לחלוטין כולל וו פי צפה בקובץ המצורף 1716920
בעיקרון זה נגן פרץ. ויש חנויות שחוסמים את הנגן ומוכרים אותו כך.פרוץ למה?
לי יש בלי רדיו ובלי וידאו, בלי שום חיבור לווי-פי ולא שום דבר אחר.
פרוץ למה?
לי יש בלי רדיו ובלי וידאו, בלי שום חיבור לווי-פי ולא שום דבר אחר.
בעיקרון זה נגן פרץ. ויש חנויות שחוסמים את הנגן ומוכרים אותו כך.
דיברתי על נגנים מתקדמים מאלי, שאין להשיג ללא וו פי באלי עצמו. אתה קנית נגן שלא באלי.היה לי נגן MP4 ללא אפשרות וידאו ויפי (אולטרה מקס הישן)
פשוט נגן טוב עם הרבה פונקציות
לוח שנה תפילון מחשבון תמונות גזירת שירים ועוד ועוד
התגאיתי על כולם שזה לא ניתן לפריצה וכו
עד שנתתי את זה לבחור צעיר והוא הראה לי שיש דרך לפרוץ את זה
(לא הרשיתי לו לפרוץ אך הוא הראה לי כמה קומבינות שאני לא מבין בזה ואמר לי שאם הוא היה יודע את הקוד כניסה למכשיר זה היה נפרץ)
מאז..
אני לא נותן את זה לאף צעיר שיבדוק אם אפשר לפרוץ או לא!
סתם ככה..
אין לי את זה כיום
הנגן פשוט נפח את נשמתו שבוע מהיומולדת שלו
כך שאין לי אחריות או משהו כזה
ניסיתי את הנגן של 4*4 Q7 וI-TOP
הכניסה אליהם קצת מסובכת
אבל החווית משתמש בסדר גמור
כמו הנגנים של פעם...
יש נגנים ללא ווי פי. אבל לא נגני אנדרואיד מתקדמים כמו סופר סטאר והמנגןהקישור לא תקין. וחצמיזה כל הנגנים מאלי אקספרס הם עם וויפיי, לא?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: