נגן "המנגן" - מישהו מכיר מנסיון?

• פותח הנושא YY F
  • פורסם בתאריך

תחפושת

משתמש רשום
אני ממש אשמח עם מישהויוכל להגיד לי עם יש מצב שיש את זה במודיעין עילית תודה

תמר אא

משתמש חדש
בכמה אפשר לקנות את הנגן המנגן
הכי זול וקרוב למודיעין עילית

ניק 20238

משתמש פעיל
בלת"ק
האם מומלץ לקנות את הנגן?
זה מחזיק הרבה זמן?
האם יש מצב לבקש בחנות שיוסיפו לזה אפשרות של צפייה?
איפה מומלץ לקנות?

היונגערמאן!!

משתמש צעיר
אני מכיר את הנגן טוב. זהו נגן משוכלל ביותר עם אפשרויות שלא קיימות באף נגן אחר. הבעיה היא הכשרות! החנות עצמה לפעמים כשמבקשים מהמוכר הוא מתקין גם וידיאו ואפשר גם להתקין מה שרוצים דרך המחשב. ויש גם כאלה שהצליחו לפרוץ את זה ולאפשר לו לקבל סים עם אינטרנט [זה נדיר אבל זה קיים] וזה בדרך עושה כל מיני בעיות כגון לחצני הפעלה. מסך וכדומה......תלוי איזה דגמים אבל אפשר לעמוד כמה דקות ב"ענק הסלולר" ולראות כמה חוזרים עם בעיות. פעם מרכז האלקטרוניקה מכרה את זה אבל היא הפסיקה מהסיבות הנ"ל. המוכר אמר לי שהוא מוכר מזה הרבה מאוד אבל אלה שקונים את זה זה רק ילדים ובחורים צעירים.............

זה לא הנגן שנקרא 'המנגן. בתמונה שהבאתי נמצא הנגן 'המנגן'. לרכישה נגן 'המנגן באליקספרס: https://he.aliexpress.com/w/wholesa...1-b3b7-7110ed505829.jpg&imageId=1721749640542
וחוץ מזה הנגן שהבאת פרוץ לחלוטין כולל וו פי
1721749479501.png

חברה לא להזמין את הנגנים האלו. הם בקושי נקנו, מה שאומר שהם לא טובים. חכו קצת אני יחפש בקישור ואני יעלה לפה אם ירצה השם. בכל מקרה לא נראה לי בסוף שיש נגני אנדרואיד בסגנון המנגן בלי וו פי
זה לא הנגן שנקרא 'המנגן. בתמונה שהבאתי נמצא הנגן 'המנגן'. לרכישה נגן 'המנגן באליקספרס: https://he.aliexpress.com/w/wholesale-.html?isNewImageSearch=y&filename=OSS/ae-image-search-sg/2024-07-23/5fbba9f6-02b8-4f71-b3b7-7110ed505829.jpg&imageId=1721749640542
וחוץ מזה הנגן שהבאת פרוץ לחלוטין כולל וו פי צפה בקובץ המצורף 1716920

יאיר5129

משתמש חדש
המשתמש נחסם
פרוץ למה?
לי יש בלי רדיו ובלי וידאו, בלי שום חיבור לווי-פי ולא שום דבר אחר.

בעיקרון זה נגן פרץ. ויש חנויות שחוסמים את הנגן ומוכרים אותו כך.

היה לי נגן MP4 ללא אפשרות וידאו ויפי (אולטרה מקס הישן)
פשוט נגן טוב עם הרבה פונקציות
לוח שנה תפילון מחשבון תמונות גזירת שירים ועוד ועוד
התגאיתי על כולם שזה לא ניתן לפריצה וכו
עד שנתתי את זה לבחור צעיר והוא הראה לי שיש דרך לפרוץ את זה
(לא הרשיתי לו לפרוץ אך הוא הראה לי כמה קומבינות שאני לא מבין בזה ואמר לי שאם הוא היה יודע את הקוד כניסה למכשיר זה היה נפרץ)
מאז..
אני לא נותן את זה לאף צעיר שיבדוק אם אפשר לפרוץ או לא!
סתם ככה..
אין לי את זה כיום
הנגן פשוט נפח את נשמתו שבוע מהיומולדת שלו
כך שאין לי אחריות או משהו כזה
ניסיתי את הנגן של 4*4 Q7 וI-TOP
הכניסה אליהם קצת מסובכת
אבל החווית משתמש בסדר גמור
כמו הנגנים של פעם...

היה לי נגן MP4 ללא אפשרות וידאו ויפי (אולטרה מקס הישן)
פשוט נגן טוב עם הרבה פונקציות
לוח שנה תפילון מחשבון תמונות גזירת שירים ועוד ועוד
התגאיתי על כולם שזה לא ניתן לפריצה וכו
עד שנתתי את זה לבחור צעיר והוא הראה לי שיש דרך לפרוץ את זה
(לא הרשיתי לו לפרוץ אך הוא הראה לי כמה קומבינות שאני לא מבין בזה ואמר לי שאם הוא היה יודע את הקוד כניסה למכשיר זה היה נפרץ)
מאז..
אני לא נותן את זה לאף צעיר שיבדוק אם אפשר לפרוץ או לא!
סתם ככה..
אין לי את זה כיום
הנגן פשוט נפח את נשמתו שבוע מהיומולדת שלו
כך שאין לי אחריות או משהו כזה
ניסיתי את הנגן של 4*4 Q7 וI-TOP
הכניסה אליהם קצת מסובכת
אבל החווית משתמש בסדר גמור
כמו הנגנים של פעם...
דיברתי על נגנים מתקדמים מאלי, שאין להשיג ללא וו פי באלי עצמו. אתה קנית נגן שלא באלי.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה