יצא עכשיו נגן המנגן, אשמח לשמוע חוות דעת האם הוא שווה את המחיר שלו 400 ש"ח.....
איזה חברה הוא
אפשר קישור לתמונה שלו?
אין לי תמונה.... אבל זה כמו הנגן של חברת רוזיו מאלי אקספרס רק עם תוכנה אחרת
?הנגן קורא קובצי וורד ?
לא בדיוק נפל לי כבר כמה פעמים ולא נשבר אפילו שריטה לא.אבל אם הוא נופל על הרצפה הוא מתנפץ לרסיסים כי כולו מזכוכית
אשמח למידע איפה ניתן לרכוש.מחפשת מידע בקשר לנגן 'המנגן'
מה כשרותו, מה מכיל, וכד'
כן נגן טוב אבל הבטריה קצת חלשה אבל יחסית טובה לשאר הנגנים יש לו גם טאצ משהו משהו ברמה של סמרטפוניםיש פה מישה שמכיר את הנגן 'המנגן ' ?
אומרים שמתי שמשחקים הבטריה שלו נגמרת מהר ושהבטריה נגמרת גם כשהנגן מכובה לגמרי ולא משתמשים בו.יש פה מישה שמכיר את הנגן 'המנגן ' ?
לא. כשהנגן מכובה הבטריה לא נגמרת.אומרים שמתי שמשחקים הבטריה שלו נגמרת מהר ושהבטריה נגמרת גם כשהנגן מכובה לגמרי ולא משתמשים בו.
אני צריך מידע לגבי זה אם יש מישהו שיכול לעזור.
בתודה מראש!
מה???שימו לב וסליחה שאני חושף
אבל צריך להיזהר!
"המנגן" הינו מכשיר חכם ללא הכשר של אף אחד
בבסיס הוא מגיע אם וורד עריכת קבצים וידיו וכן עם משחקים
כתוצאה מהאנדרואיד ניתן להתקין אפליקציות נוספות כגון דפדפן
שמתחבר עם ווי-פי
בנוסף והכי חמור (לפי השמועה) אם מחברים לו נטסטיק
הוא מתחבר לרשת
הא. ויש בו גם נגן!!!
זהירות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אוקיי. לי יש ללא וידאו. ללא רדיו.לפי מה שאני הבנתי אפשר להשיג גרסה בלי וידאו ורדיו אני מכיר כמה וכמה שיש להם שאף פעם לא הצליחו לפרוץ לווי-פי ואני לא אחד שילך ויחפש בנרות מישהו שיכול לפרוץ וכן לגבי נטסטיק!
תודה בכל אופן על האזהרה.
אני מכיר מישהו שיש לו וכשהוא משאיר את זה מכובה להרבה זמן (לפחות שבוע) האחוזים יורדים, בכ"א זה לא רלונטי כ"כ למישהו שמשתמש בזה על בסיס יומיומי.לא. כשהנגן מכובה הבטריה לא נגמרת.
אבל קצב גמירת הבטריה הוא אכן מהיר.
(אפשר בהגדרות לכוון לפחות אור, מה שעוזר)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: