בינתיים זה רק מערכות החינוך,אבל לצמצם מדינה ל-3 חדשים גם לא פשוט...
משרדים והייטק עובדים.
בינתיים זה רק מערכות החינוך,אבל לצמצם מדינה ל-3 חדשים גם לא פשוט...
זה יכול להיות...אם לא סוגרים את כל המדינה כנראה שראשי המדינה יותר חכמים ממך אם לוקחים את הרווח מול ההפסד
זה פחות רלוונטי בנושא קריטי כזהוגם אף אחד מאיתנו לא היה רוצה להיות בהסגר של שבועים ולהרגיש כמו איזה קוף בכלוב
אני הולך על הרעיון של נפתלי בנט שהוא אומר שיוקצו ערים לכל המבדודי קרונה ואז נגמור את הענין הזה הכי פשוט שיוכל להיותאוקיי
אבל עוד שבוע יוכלו להתחיל לבדוק את אלו שיטענו שהם חולים ועוד שבועיים יסיימו את כולם
כמה שיותר מהר יעשו את זה הרי יהיו פחות חולים...
תכליס אם אין בתי ספר אז כל המערכת חינוך יכולה להיסגרבינתיים זה רק מערכות החינוך,
משרדים והייטק עובדים.
אבל עוד שבוע / שבועיים יצטרכו לסגור בסוף רח"ל עיין ערך איטליהאם היית נוכח שעות על גבי שעות בדיונים שנערכו בנושא עם מיטב המומחים לנושאים אלו
אולי היית מבין
זה בדיוק התכנון.אוקיי
אבל עוד שבוע יוכלו להתחיל לבדוק את אלו שיטענו שהם חולים ועוד שבועיים יסיימו את כולם
כמה שיותר מהר יעשו את זה הרי יהיו פחות חולים...
גם בנושא הקריטי הזה אף אחד לא רוצה להשתגע אחרי שבועים כי להיות שבועיים בבית יוצאים מזה בלי דעת מה שכן אפשר לעשות הסגר עיר שיסגרו את כל הערים בישראל למשך שבועיםזה יכול להיות...
זה פחות רלוונטי בנושא קריטי כזה
אין סמינרים, אין ביה"ס, אין גנים, אין מעונות.תכליס אם אין בתי ספר אז כל המערכת חינוך יכולה להיסגר
אין בזה שום רעיון!אני הולך על הרעיון של נפתלי בנט שהוא אומר שיוקצו ערים לכל המבדודי קרונה ואז נגמור את הענין הזה הכי פשוט שיוכל להיות
אם יהיה סגר עד פסח איך אנשים יוכלו להתכונן לפסח[
- סגר עד פסח וכו'..
"יוקצו ערים". איפה? יש ערים מיותרות בארצנו?אני הולך על הרעיון של נפתלי בנט שהוא אומר שיוקצו ערים לכל המבדודי קרונה ואז נגמור את הענין הזה הכי פשוט שיוכל להיות
מה פתאום???אין בזה שום רעיון!
כי זו בדיוק השאלה מי הם "מבודדי קורונה" יכול להיות הרי שזה אנחנו רח"ל
סליחה אני מתקן את עצמי יוקצו מקומות לכל החולה קרונה בישראל"יוקצו ערים". איפה? יש ערים מיותרות בארצנו?
או שיפנו תושבים לטובת מבודדים?
אתה לא יכול לכתוב "אנחנו" בשעה שאתה @לא כמו כולם ...מה פתאום???
אנחנו משועממי קורונה. לא מבודדי קורונה.
כולנו באותו מצב הקרונה עשה את כולנו למבטולים שאין להם מה לעשות חוץ מלהתדכן על החדשות של הקרונהאתה לא יכול לכתוב "אנחנו" בשעה שאתה @לא כמו כולם ...
אני הורדתי את הכרזות ישירות מהאתר הרשמי של הבית הלבן דקות ספורות לפני שהעליתי אותם פה. אם זה פייק ניוז, אז אני לא יודע כבר מה נקרא אמין.דרך אגב נכנסתי לאתר של משרד הבריאות האמריקאי וזה לא נכון מה שכתבו פה על טראמפ חברים בלי פייק ניוז נמאס כבר שכל אחד שחושב מעלה את ההודעה שלו בלי לראות שהדבר מאומת
אם הורדת את ההנחיות החדשות אני רוצה לראות אותו באתר הרשמי של הבית הלבןאני הורדתי את הכרזות ישירות מהאתר הרשמי של הבית הלבן דקות ספורות לפני שהעליתי אותם פה. אם זה פייק ניוז, אז אני לא יודע כבר מה נקרא אמין.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: