כמובן שבמקומות כאלו יש סיכויי הדבקה גבוהים יותר...מי שצריך לטוס למדינה שאין בה כרגע סיכוני הדבקה-האם המטוסים גם מהווים סיכון?
כמובן שבמקומות כאלו יש סיכויי הדבקה גבוהים יותר...מי שצריך לטוס למדינה שאין בה כרגע סיכוני הדבקה-האם המטוסים גם מהווים סיכון?
אל תצחקו אבל איפה קונים מסכה?כמובן שבמקומות כאלו יש סיכויי הדבקה גבוהים יותר...
תשאלי באיחוד הצלהאל תצחקו אבל איפה קונים מסכה?
זה באמת רציני.אל תצחקו אבל איפה קונים מסכה?
בכל בית מרקחתאל תצחקו אבל איפה קונים מסכה?
אם יש במטוס אחד שחולה בקורונה הוא עלול להדביק את כולם בגלל מערכת המיזוג שקיימת במטוס.מי שצריך לטוס למדינה שאין בה כרגע סיכוני הדבקה-האם המטוסים גם מהווים סיכון?
לא זה ולא זה, מסכה רגילה לא עוזרת בכלל רק מסיכה מיוחדת, L9 (עם פילטר) עוזרת לא להדביק.מסיכה לא עוזרת לא להידבק (רק לא להדביק אחרים)
מי שצריך לטוס למדינה שאין בה כרגע סיכוני הדבקה-האם המטוסים גם מהווים סיכון?
בעלי היה עכשיו בנתב"ג ודיווח שכל העובדים בבידוק היו עם מסיכות אף ונשמו בכבדות, היות והיה להם קשה מידי, מידי פעם לגמו שלוק אויר מחוץ למסכה.לכאורה לא.
ביום חמישי האחרון בנתב"ג היו עסקים כרגיל.
רק שניים שלושה אנשי צוות לבשו מסכות
כאמור, הייתי שם בחמישי שעבר ובשני שלפניו. פחות מאחוז מכלל העובדים חבשו מסכה...בעלי היה עכשיו בנתב"ג ודיווח שכל העובדים בבידוק היו עם מסיכות אף ונשמו בכבדות, היות והיה להם קשה מידי, מידי פעם לגמו שלוק אויר מחוץ למסכה.
מסכנים העובדים בנתב"ג שחשופים כ"כ, המסכה ממילא לא עוזרת לא להידבקכאמור, הייתי שם בחמישי שעבר ובשני שלפניו. פחות מאחוז מכלל העובדים חבשו מסכה...
זה בדיוק מה שטענתי.המסכה ממילא לא עוזרת לא להידבק
בתאריך 26.2 בין השעות 11:00-13:00 שהה בשוק הים באשדוד, אך לא נכנס לאף חנות ספציפית.מישו יודע באיזה שעות האישה היתה בשוק באשדוד, למה אני הייתי שם ורועדת על נפשי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: