@הכלבויניק ידוע לך כמה עמלה אליאקספרס לוקחים על תשלום בשקלים?
תודה
תודה
לא ניתן לשלם להם בשקלים, חייבים לשלם בדולרים על ידי כרטיס אשראי בינלאומי (ששם בעל הכרטיס מוטבע עליו באנגלית)@הכלבויניק ידוע לך כמה עמלה אליאקספרס לוקחים על תשלום בשקלים?
תודה
תודה, אבל הוא ציין את זה -לא ניתן לשלם להם בשקלים, חייבים לשלם בדולרים על ידי כרטיס אשראי בינלאומי (ששם בעל הכרטיס מוטבע עליו באנגלית)
או לקנות בשקלים ולשלם את העמלה לאלי-אקספרס.
לא ראיתי שכתב, לא מכיר כזה מושג... אולי כשמשלמים בפייפאל זה אפשרי, אולי.תודה, אבל הוא ציין את זה -
לא ניתן לשלם להם בשקלים
קיים! אני לא משתמש בזה, כי יותר זול לי העמלה של כרטיס האשראי.לא קיים באלי אקספרס
אני צריך לחפש איפה זה כתוב, בל"נ אעדכן כשאמצא...@הכלבויניק ידוע לך כמה עמלה אליאקספרס לוקחים על תשלום בשקלים?
תודה
זה רק מציג את המחיר בשח כפי שער הדולר היומי ללא עמלה, אבל בעת התשלום זה נהפף לדולרים גובה בדולרים והעמלה כרגיל בחברת האשראי.בראש העמוד ניתן לבחור -
מה אתה קונה כזה הרבה באלי? יש להם גם סופר מרקט?אני מקבל מזה כל חודש כמה עשרות שקלים!
2.3קמפוסכארט של ישראכרט כמה אחוזי עמלת מט''ח? מישהו יודע אולי?
אני זוכר שקניתי בעבר בש"ח, והיה כתוב את העמלה.זה רק מציג את המחיר בשח כפי שער הדולר היומי ללא עמלה, אבל בעת התשלום זה נהפך לדולרים גובה בדולרים והעמלה כרגיל בחברת האשראי.
נחשב ללא משתלם במיוחד ביחס לאחרים כן?
חוץ מההוא של מקס של אחוז אחד, במידה וישנו, אין הרבה יותר זולים ממנו.נחשב ללא משתלם במיוחד ביחס לאחרים כן?
זה מאוד אינדבדואלי כי זה תלוי במוכר, אבל מנסיון של מעל 3 שנים אף פעם לא נפלתי עם עוקץ אבל כמובן זה מוצרים שאתה לא רואה אותם לפני ולפעמים התוצאה קצת שונה מהצילומים... אבל בכלל מאוד מרוצה.אני גם תכל''ס לא הזמנתי מאלי אסקפרס מעולם - משום מה משהו שם כל הזמן מריח לי לא אמין מידיי...
אז בעצם האופציה היחידה היא לשלם לחברת האשראי את העמלה או לשלם דרך פייפאל, נכון?אני זוכר שקניתי בעבר בש"ח, והיה כתוב את העמלה.
לא מוצא זאת כעת, נראה שאתה צודק! החכמתני!
נכון, רק שבפייפאל יש עודעמלה החל מ80 סנט לעיסקה אצל כל מוכראז בעצם האופציה היחידה היא לשלם לחברת האשראי את העמלה או לשלם דרך פייפאל, נכון?
ותודה לכולם, עזרתם לי מאד.
בגדול כן, אבל זה תורה שלמה כדי להצליח שם, עם כללים וכלים שלא נגמרים.כל מי שרוצה יכול למכור שם?
זה העיקר, יש גם דירוג על מוצרים וגם על המוכר עצמו.ואיך יודעים מי אמין, רק על סמך תגובות ודירוג?
אם כבר מדברים על אמצעי תשלום באלי-אקספרס,
המלצה שלי (לא שיווקי )
יש לישראכרט כרטיס מיוחד לאלי-אקספרס,
עם החזר כספי על אחוזי הקניה החודשית שם.
אני מקבל מזה כל חודש כמה עשרות שקלים!
אכן, כתבתי זאת למעלהבעל הכרטיס צריך להשתמש ב-לפחות 500 ₪ בחודש כחיוב בכרטיס...
זה לא כ"כ קשה, מדובר על שימוש בכרטיס לאו דווקא באלי-אקספרס,5% הנחה בעלי אקספרס בשימוש בכרטיס בסך 500- 1,499 ₪
אכן, כתבתי זאת למעלה
זה לא כ"כ קשה, מדובר על שימוש בכרטיס לאו דווקא באלי-אקספרס,
ניתן להעביר כמה הו"ק, ועוברים את זה...
אבל כתוב באתר שלהם שעוד חודש ההסדר עם אלי-אקספרס נגמר
כך שאני כבר לא ממליץ לעשות כרטיס כזה במיוחד
ממש לא.הבנתי שאת הסכום צריך לבזבז דווקא באלי-אקספרס...
למשל, אם קניתם באלי-אקספרס ב-100₪ החודש,15% הנחה בעלי אקספרס בשימוש בכרטיס בסך 3,500 ₪ ומעלה
10% הנחה בעלי אקספרס בשימוש בכרטיס בסך 1,500- 3,499 ₪
5% הנחה בעלי אקספרס בשימוש בכרטיס בסך 500- 1,499 ₪
אין לי מושג, אני אברר את זה בל"נלא יהיה עוד הסדר שכזה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: