ה"נאגלה" הראשונה כן יוצאת טוב? א"כ,נסי לקלוע את החלות במגש השני רק כאשר הראשון נכנס לתנור.
לי-זה עזר מאד!
נראה לי רעיון טובשנית לדעתי תכלאי אותה בתוך תבנית צרה של חלות ואז היא לא תתפשט ותתפרק.
נכתב ע"י poto12;1864347:הבקיעים זה אומר חוסר התפחה בדוק!!! וגם לפעמים חום גבוה מידי של התנור
ייתכן שנראה לך שאת מתפיחה מספיק נסי להתפיח שעה אחרי הקליעה לפני שאת מכניסה לתנור ולאפות ב160 מע' בערך...
נכתב ע"י ימבמבם;1864275:גם כשניסיתי להתפיח לא עזר
וגם מה שמוזר שהלחמניות יוצאות גדולות ומגרות וגם יפות
נכתב ע"י ביקי;1867975:בקר המתכון שלך מתאים גם לקמח מלא? ומה הרעיון בחומץ?
נכתב ע"י ימבמבם;1868679:ת'אמת סיבכתם אותי
יש פה כמה דעות סותרות
להתפיח הרבה להתפיח מעט
חום נמוך חום גבוה
שכחתי לציין שהחלות הם מקמח מלא (זה היה ברור לי כ"כ...)
אבדוק את העצות ואעדכן בעז"ה בתוצאות
תודה רבה לכולכם על העזרה!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: