בלת"ק
מקום לחתונה ליד ירשלים פסטורלי ויפה
מידע פרטים תמונות וכו במייל 2069AS052 בגימייל
מקום לחתונה ליד ירשלים פסטורלי ויפה
מידע פרטים תמונות וכו במייל 2069AS052 בגימייל
כן דרעי רוצה להציע בקבינט שיהיה אפשר 200 איש בחופה בקפסולות של 20לגבי מספר אנשים וכו??
0533108634מה הטלפון?
חני יודלוב הביאה לנו מה שהיינו צריכים תוך זמן קצר!בלת"ק
יש כאן המלצות על חברות שמביאות שולחנות וכסאות, חופה ופרחים?
מכירים מישהו טוב?
בלת"ק
יש כאן המלצות על חברות שמביאות שולחנות וכסאות, חופה ופרחים?
מכירים מישהו טוב?
צרו קשררמת גן
היי איפה אתם ממוקמים?0533108634
ביתרהיי איפה אתם ממוקמים?
מה היה? ואיפה?בת דודה שלי מתחתנת היום במקום פתוח בבית שמש אם זה אקטואלי אשתף איך זה היה נראה
היה חתונה מהממת יפה ושמחה, ב"ה. זה היה בחצר של תלמוד תורה. היה מאוד מוצלח כי אין בניני מגורים ממש קרוב כך שהמוזיקה לא הפריעה לשכנים.מה היה? ואיפה?
באיזה עיר?היה חתונה מהממת יפה ושמחה, ב"ה. זה היה בחצר של תלמוד תורה. היה מאוד מוצלח כי אין בניני מגורים ממש קרוב כך שהמוזיקה לא הפריעה לשכנים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: