כרגע אין לייש לך תמונות לשלוח אולי או לעלות לפה??
וגם אם את יודעת כמה עולה???
אבל יש מצב אני יכולה לנסות להשיג
כרגע אין לייש לך תמונות לשלוח אולי או לעלות לפה??
וגם אם את יודעת כמה עולה???
מחפשים מקום פתוח ומקורה בבני ברק לחתונה באמצע חשוון. יש דבר כזה?
בבני ברקבאיזה עיר?
שרתון סיטי טאואר.מחפשת דחוף מקום לחתונה בתחילת אלול
מקום,מדהים , דווק א במרכז אזור רמת גן, תל אביב, פתחח תקוה וכו'
חשוב לי מאד שיוכלו לערוך את החתונה עד מאוחר ולא לסיים ב 11
יש למישהו הצעה??
אפשר למייל 8046064#אין לכתוב כתובת מייל
תודה !
גם אם העלות תהיה יותר גבוהה, עדיין שווה לי ...
יש גם בנחלים תסתכלי בתחילת האשכולשרתון סיטי טאואר.
אשמח לשמוע.
איך אפשר לדבר איתכם?
תבקשו שיפתחו לכםיש את המתחמים שעיריית בני ברק מביאה ב4,500 ש"ח,
ומי שהעלה את הגיליון של המתחמים הפתוחים הוא סגור לנטפרי
ידוע למשהו אם גם אחרי החגים העיריה תיתן???יש את המתחמים שעיריית בני ברק מביאה ב4,500 ש"ח,
ומי שהעלה את הגיליון של המתחמים הפתוחים הוא סגור לנטפרי
ידוע למשהו אם גם אחרי החגים העיריה תיתן???
(הרי זה בתי ספר שחוזרים ללימודים )
אשמח למידע...
אז מה הפתרון למי שמחתן בלימודים???זה רק עד י' אלול
אחר כך מתחילים את הלימודים
כרגע לאבית שמש רלוונטי?
אין מה לצפות מהמחותנים שמורידים את המסיכה שיעירו לאורחים שמורידים1. מי שרוצה כמה שיותר אורחים, יש לי טיפ לתת לו, יש אולם 50 מטר מקבר רחל, שם ניתן לקיים חתונה עם 350 איש בשקט, עיני ראו!
2. אבל זו חוצפה שאין כדוגמתה! ציבור חרדי לדבר ה' צריך לדרוס בצורה בוטה את הדין של ונשמרתם וכן להבדילאת הנחיות משרד הבריאות?
3. בכל מקרה, לאחר שהתאכזבתי מאוד ממה שראיתי, יש לי נקודה חשובה להבהיר,
גם אם מצאנו כבר מקום לחתונה, בימים אלו כמו שיושבים לפני החתונה לסדר את מספר המנות והתזמורת וכו', יש לשבת ב' הצדדים להסדיר את אופי החתונה.
אז נכון שיש חתונות שהחתן והכלה בלי מסכות (בכל זאת לא מוצדק) ויש כאלו עם מחותנים בלי מסכות (גם לא מוצדק בכלל), אבל למה שיהיו אורחים בלי מסכה????!!!!??
הרי בתוך האורחים יש סבא וסבתא ולפעמים סבים וסבתות כי מגיע להם להשתתף בנישואי הצאצאים. ולמה באותו ערב ייכנסו 20 בחורים בלי מסכה, ויתקרבו לסבא כדי להרחיק אותו סופית.
לא! בהחלט אין כאן שום בושה שבחתונה שלנו יהיה אחראי קורונה מכל צד שיבקש מכל האורחים להיזהר ויעיר להם....
אם משלמים לאקו"ם אפשר לשלם לאחראי קורונה.
אפשר גם להביא מישהו חיצוני ולתת לו את הסמכות להפסיק את התזמורת אם הציבור לא יהיה ממושמע לדוגמא.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: