נראה ממש מעניין ומועיל.. אפשר קצת פירוט על זה? זה חשמלי? זה יותר תקין/בריא ממקלות אוזניים או אותו רעיון?לי זה עזר מאוד :
אוזן שעוות Remover כלי אוזן מנקה עם רך סיליקון 16 החלפת טיפים פשוט כדי לתפוס ולחלץ שעוות אוזן - AliExpress 66
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
נראה ממש מעניין ומועיל.. אפשר קצת פירוט על זה? זה חשמלי? זה יותר תקין/בריא ממקלות אוזניים או אותו רעיון?
אני קצת מפחד מהרופא בפעם הבאה
אה, לא שמתי לב שמישהו כבר כתב את זה.זה מקל מפלסטיק עם ראשי סיליקון רכים וגמישים בצורת ספירלה
מסובבים בתוך האוזן בכיוון החץ והכל יוצא ולא נדחף פנימה
בשונה ממקל אוזניים שדוחף חלק פנימה
אפשר להעלות תמונה?יש מקל מיוחד שבקצה שלו יש פלסטיק עם הברגה
מכניסים אותו לאוזן ומסובבים בעדינות
ויוצא כל הגוש שיש באוזן
(הבעיה עם המקלות הרגילים, שהם גורמים לשעוה להכנס עמוק יתר לאוזן וזה יכול לגרום לדלקות או לפגוע בשמיעה)
לי זה עזר מאוד :
אוזן שעוות Remover כלי אוזן מנקה עם רך סיליקון 16 החלפת טיפים פשוט כדי לתפוס ולחלץ שעוות אוזן - AliExpress 66
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
זה מיועד למבוגריםאפשר להעלות תמונה?
אני בדיוק מתלבטת בנוגע לתינוק שלי בן שנה.
אני ממש רואה שם גוש שעווה באוזן ואין לי מושג איך לנקות. הוא שובב וכל הזמן זז, אז ממש לא אסתכן בלהכניס לו משהו לאוזן...
גשי לרופא ילדים (או א.א.ג) יש להם כלי יעודי ויוכלו להוציא בעדינות ללא כאב וללא סיכוניםאפשר להעלות תמונה?
אני בדיוק מתלבטת בנוגע לתינוק שלי בן שנה.
אני ממש רואה שם גוש שעווה באוזן ואין לי מושג איך לנקות. הוא שובב וכל הזמן זז, אז ממש לא אסתכן בלהכניס לו משהו לאוזן...
אז זה ממש מוזר!!!הוא אמר לי פשוט להכניס מקלות אוזניים
הרופא שלנו הסביר שהבעיה במקלות אוזניים היא, שחוץ ממה שזה דוחף את הליכלוך יותר פנימה, זה גם פוגע באוזן, בגלל שיש בתוך האוזן שערות קטנות שנוטות החוצה, והם אלה שאחראיות על הניקוי של האוזן ופינוי הפסולת, וכשמכניסים מקל לאוזן זה עלול לשבור את השערות הללו..הוא אמר לי פשוט להכניס מקלות אוזניים
בגלל זה הרופא שלנו הסביר לי להכניס את המקלות בתנועה סיבובית ובעדינות.הרופא שלנו הסביר שהבעיה במקלות אוזניים היא, שחוץ ממה שזה דוחף את הליכלוך יותר פנימה, זה גם פוגע באוזן, בגלל שיש בתוך האוזן שערות קטנות שנוטות החוצה, והם אלה שאחראיות על הניקוי של האוזן ופינוי הפסולת, וכשמכניסים מקל לאוזן זה עלול לשבור את השערות הללו..
עם צמר גפן גם לא?אם יש לכלוך מזיק בתוך האוזן זה יוצא לבד ולכן כן כדאי בעדינות אחרי האמבטיה לנגב את החלק החיצוני של האוזן בלי להיכנס עמוק בכלל!
באמבטיה לשים לב לאוזן ולתת לה גם ניקוי עם מים וכשמתייבשים לנגב טוב עם טישו אז כל החלק החיצוני.וואו ,
אבל מה עלשות אם אני כן רואה לבת שלי לכלוך באוזן?
להתעלם ?
מה באמת ההמלצה היום ?
כי ראיתי פעם סרטון שניקוי עם קסמי אוזניות רק מכניס את הלכלוך יותר פנימה .
בקיצור-
בלבלתם ...
יש את זהוואו ,
אבל מה עלשות אם אני כן רואה לבת שלי לכלוך באוזן?
להתעלם ?
מה באמת ההמלצה היום ?
כי ראיתי פעם סרטון שניקוי עם קסמי אוזניות רק מכניס את הלכלוך יותר פנימה .
בקיצור-
בלבלתם ...
אולי שיוציאו גם את הרכבים מהחוק כי יש כאלו שלא יודעים להשתמש בהם וגורמים לתאונות? נראה לי קצת יותר מסוכן.קיסמי אוזניים דקה מלצאת מהחוק. (בתקווה..)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: