לא התנסיתי במשהו אחר חוץ מבראון (גם אחד לפסח)
אבל יש לי איתו נסיון של שנים רבות.
אני אוהבת את הקלות שבה מוציאים ומכניסים אותו לארון (ביד אחת).
כמה נקודות:
1. צריך לשים לב שהדגם עם 2 הקערות, הוא קצת יותר רגיש,
מכיון שהרצועה הפנימית ארוכה ומקיפה את 2 הקערות,
בעיקר לשים לב בסחיטה, לא לאמץ אותו מדי.
2. בענין עובי הרצועות המגורדות, שמנה לב, שזה גם תלוי במהירות.
מהירות נמוכה יוצרת רצועות גדולות יחסית,
ומהירות גבוהה יוצרת רצועות דקות,
כך שאפשר לשחק עם זה כדי לקבל את העובי הרצוי לך.
אותו הדבר בענין הפרוסות, אפשר לשחק עם המהירות ולקבל פרוסות עבות/ דקות.
3. החלק השימושי ביותר אצלי- הוא הסכין של הצ'יפס.
אני חותכת בו בצל (יוצא קצוץ יפה - שוב, תלוי במהירות)
ירקות למרק, אם אני רוצה שיצאו חתיכות ולא מגורד.
וכן- לפעמים גם תפו"א.
ממלאים תבנית, מוסיפים קצת שמן, ויש לך ארוחת צהרים נהדרת בתנור.
בהצלחה!