מידע שימושי מת, מעבד המזון בראון הישיש. תעזרו לי?- איזה מעבד לקנות-בראון\בוש\מגימקס. אשמח לחברה +דגם

sp5708579

משתמש צעיר
@sp5708579 אפשר כמה שאלות עליו?
- כמה הוא מרעיש?
- בגירוד ירקות או פריסה, נופל חתיכות שלמות לקערה?
- אפשר לרסק בבלנדר קרח?
- את עושה בצק בזה?
- באמת אפשר לחתוך קוביות לסלט?
אני בעיקר משתמשת בזה להקצפה , בצקים , הכנת קוגלים וסלטים קצוצים , סחיטה, וריסוק (ביסקוויטים, אגוזים וכו) בכל אלו הוא עושה עבודה מצוינת!!!! לא ניסיתי לחתוך קוביות לסלט( לא נראה לי שיש לי את האופציה הזו) ולגבי העניין של ריסוק קרח אני יכולה לבדוק לך, גם לא ניסיתי.
 

0548

משתמש מקצוען
נאבדת בים המידע באנטרנט, מלא חברות ומלא דגמים.
מחפשת מכשיר חזק, טוב, עדיף כולל מסחטה, ואם יש כולל הקוביות למרק- אם זה אכן עובד, זה נשמע לי יעיל.
השימוש העיקרי שלנו, קוגל תפוא, ריסוק כבד. וכדומה

ממש תודה למסייעות, ואשמח אם כבר גם לשם הדגם.
תודה!
אולי במקרה יש לך למסור את הקערה של הבראון עצמה?
או למישהו אחר
אני מחפשת קערה כזאת: שמתאימה לדגם 3205
1611425996816.png

נשברה לי הקערה וכל שאר החלקים תקינים
אשמח מאד אם יש למישהו למסור
 

050

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
אני בעיקר משתמשת בזה להקצפה , בצקים , הכנת קוגלים וסלטים קצוצים , סחיטה, וריסוק (ביסקוויטים, אגוזים וכו) בכל אלו הוא עושה עבודה מצוינת!!!! לא ניסיתי לחתוך קוביות לסלט( לא נראה לי שיש לי את האופציה הזו) ולגבי העניין של ריסוק קרח אני יכולה לבדוק לך, גם לא ניסיתי.

תודה! @sp5708579
ובריסוק ובגירוד של הירקות, לא נופל כל פעם החתיכה האחרונה לקערה? זה מה שמעצבן ברוב המעבדי מזון....
 

קודו

משתמש צעיר
נעמי בת עמי , אשמח מאד לקבל את הקערה הישנה של המעבד מזון, יש לי בסיס וחלקים אך לא יכולה להשתמש כי נשברה לי הקערה
1611438601295.png
 

קריה נאמנה

משתמש מקצוען
לי יש בוש חותך קוביות.
לא זוכרת איזה דגם, אבל כל המעבדים עם אביזר הקוביות די דומים.
- בגירוד ירקות או פריסה, נופל חתיכות שלמות לקערה?
לא
- אפשר לרסק בבלנדר קרח?
כן
- את עושה בצק בזה?
לעוגות בחושות (כחצי קילו קמח) אני משתמשת בסכין של הטחינה. יוצא מצוין.
יש אביזר מיוחד ללישה שאני מכינה בו בצק, עד קילו קמח לכל היותר.
- באמת אפשר לחתוך קוביות לסלט?
אפשר. עגבניות קצת מתכווצ'צ'ות, אז אותן אני לפעמים חותכת ידנית. פלפלים ומלפפונים לסלט, וכן כל הירקות למרק, עוברים נהדר.
 

נעמי בת עמי

משתמש פעיל
אולי במקרה יש לך למסור את הקערה של הבראון עצמה?
או למישהו אחר
אני מחפשת קערה כזאת: שמתאימה לדגם 3205
צפה בקובץ המצורף 815711
נשברה לי הקערה וכל שאר החלקים תקינים
אשמח מאד אם יש למישהו למסור
זרקתי כבר, אבל נראה לי זה היה דגם מאד ישן.
 

הפקות על

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
לי נשבר הפלסטיק הלבן שמכניסים אליו את הסכינים
אולי יש למישהיא?
יעזור לי מאוד מאוד
 

Mix

משתמש מקצוען
אין כמו המג'ימיקס
ואין מה להשוות אותו לבראון
היה לי 2 בראון עד שקיבלתי שכל לקנות מג'ימיקס
רק עשירים קונים בזול כל כמה שנים
מג'ימיקס גם סוס עבודה במנוע
(כדוגמת טחינת עוף בבראון היה נעצר לי כל כמה דק לנוח במקרה הטוב או נשרףבפחות טוב)

...גם חזק מבחינת פלסטיקה
שורד נפילות מטורפות המג'ימיקס
לעומת הבראון שהייתי צריכה להשלים לו חלקים מדי פעם
(שימי לב כמה מחפשות את הקערה או הפלסטיק וכו'....)

ואגב גם צורת החיתוך במג'מיקס הרבה יותר יפה מהבראון
למשל במגרדות הדקות והגסות
ואפשר להכניס יקרות גדולים ושלמים בלי לחתוך



החיסרון היחיד בעיני במג'ימיקס שיש חורים בידית של הכלי וקשה מעט לניקוי.

בהצלחה
 

חד וחלק

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
עימוד ספרים
לא התנסיתי במשהו אחר חוץ מבראון (גם אחד לפסח)
אבל יש לי איתו נסיון של שנים רבות.
אני אוהבת את הקלות שבה מוציאים ומכניסים אותו לארון (ביד אחת).

כמה נקודות:
1. צריך לשים לב שהדגם עם 2 הקערות, הוא קצת יותר רגיש,
מכיון שהרצועה הפנימית ארוכה ומקיפה את 2 הקערות,
בעיקר לשים לב בסחיטה, לא לאמץ אותו מדי.

2. בענין עובי הרצועות המגורדות, שמנה לב, שזה גם תלוי במהירות.
מהירות נמוכה יוצרת רצועות גדולות יחסית,
ומהירות גבוהה יוצרת רצועות דקות,
כך שאפשר לשחק עם זה כדי לקבל את העובי הרצוי לך.
אותו הדבר בענין הפרוסות, אפשר לשחק עם המהירות ולקבל פרוסות עבות/ דקות.

3. החלק השימושי ביותר אצלי- הוא הסכין של הצ'יפס.
אני חותכת בו בצל (יוצא קצוץ יפה - שוב, תלוי במהירות)
ירקות למרק, אם אני רוצה שיצאו חתיכות ולא מגורד.
וכן- לפעמים גם תפו"א.
ממלאים תבנית, מוסיפים קצת שמן, ויש לך ארוחת צהרים נהדרת בתנור.

בהצלחה!
 

נעמי בת עמי

משתמש פעיל
לא התנסיתי במשהו אחר חוץ מבראון (גם אחד לפסח)
אבל יש לי איתו נסיון של שנים רבות.
אני אוהבת את הקלות שבה מוציאים ומכניסים אותו לארון (ביד אחת).

כמה נקודות:
1. צריך לשים לב שהדגם עם 2 הקערות, הוא קצת יותר רגיש,
מכיון שהרצועה הפנימית ארוכה ומקיפה את 2 הקערות,
בעיקר לשים לב בסחיטה, לא לאמץ אותו מדי.

2. בענין עובי הרצועות המגורדות, שמנה לב, שזה גם תלוי במהירות.
מהירות נמוכה יוצרת רצועות גדולות יחסית,
ומהירות גבוהה יוצרת רצועות דקות,
כך שאפשר לשחק עם זה כדי לקבל את העובי הרצוי לך.
אותו הדבר בענין הפרוסות, אפשר לשחק עם המהירות ולקבל פרוסות עבות/ דקות.

3. החלק השימושי ביותר אצלי- הוא הסכין של הצ'יפס.
אני חותכת בו בצל (יוצא קצוץ יפה - שוב, תלוי במהירות)
ירקות למרק, אם אני רוצה שיצאו חתיכות ולא מגורד.
וכן- לפעמים גם תפו"א.
ממלאים תבנית, מוסיפים קצת שמן, ויש לך ארוחת צהרים נהדרת בתנור.

בהצלחה!
החלק שלל הציפס- הוספת, או שמגיע עם זה?
 

משי 1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
הדגם הזול 3010 (נדמה לי) מגיע ללא הציפס
והוא עולה באזור 370
להוסיף את סכין הציפס עולה בערך 80
אני עשיתי חשבון שכבר עדיף את הדגם המורחב 3030 שעלה לי 540
על הדרך גם מסחטה בלנדר קטן...
 

חד וחלק

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
עימוד ספרים
הדגם הזול 3010 (נדמה לי) מגיע ללא הציפס
והוא עולה באזור 370
להוסיף את סכין הציפס עולה בערך 80
אני עשיתי חשבון שכבר עדיף את הדגם המורחב 3030 שעלה לי 540
על הדרך גם מסחטה בלנדר קטן...
המורחב כולל גם בלנדר קטן, מסחטת הדרים, וגם מסחטת פירות קשים.
 

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
מה שאני יכולה לומר - לא קנווד!!
 
  • תודה
Reactions: cm1

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה