מתרגשת לקראת הוצאת לחן חדש שלי, תהיו ערניים...

ערמונים

משתמש פעיל
תודה!
מעניין אותי לדעת תוך כמה זמן יכנס לשוק.......
תעזרו לי להפיץ................
(וכמובן- כל הזכויות שמורות.........)

Michal Roz

משתמש פעיל
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
הלחן מתוק, לדעתי מדי חוזר על עצמו. (אם כי יכול להיות בהחלט שעיבוד טוב יתגבר על הבעיה הזו)
לגבי השאלה שלך- תוך כמה זמן זה יכנס לשוק- אז לדעתי שיר שמבוצע ברמה בינונית (הלחן מקסים- אבל הביצוע- את בעצמך אמרת שלא השקעת יותר מדי) אין לו סיכוי להיקלט טוב בשוק.
השאלה היא מה המטרה שלך בשיר הזה- האם את רוצה שהוא יושר בפי כל? ואם כן למה כוונתך בשמירה על הזכויות?
או שהמטרה שלך היא למכור את הלחן לאי מי? ואז האפשרות להטמיע אותו בשוק כבר לא בידיך- אלא בידיו של מי שיקנה אותו. ואם יהיה לך מזל ומי שיקנה אותו הוא אמן עם יחצ''ן טוב- יש לו סיכויים נהדרים!
בכל מקרה, מעריכה מאד את האומץ להפציע עם משהו חדש! עלי והצליחי מאד!

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
השיר נחמד, ארוך מדי בשביל רדיו, הפתיח יפה אבל מודבק בלי קשר, והמעבר נשמע מדי חובבני.
הוא צריך קיצור, עיבוד מקצועי ושירה טובה יותר.

ILSK

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
שיר יפה וקליט
אם כי הוא חוזר על עצמו
זה לא נורא
עיבוד יפה או מדולציה יתן לו גיוון
ברור שהשירה היא רק חובבני ולא מקצועי ולכן זה לא מרגש מדי
עדיין היה אפשר להרגיש את השיר למרות העיבוד והשירה
מדהים!!!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  12  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה