כן, עוגת הדבש שלי, המסורתית, הפשוטה, הכי טעימה...
תופחת ותופחת ובאיזשהו שלב {בד''כ לקראת הסוף, כשאני מתרגשת שהיא עשתה את זה ונשארה גבוהה} היא צונחת, אבל מה זה צונחת.... פיתה עבה לעומתה.
שנה שעברה בלית ברירה פשוט מרחתי קרם על פס עוגה אחד, ואז הדבקתי עוד פס עוגה מלמעלה, ככה 3 שכבות.
מה שנקרא - משלוש יוצא אחד...
רק ככה זה נהיה איכשהו בגובה הגיוני...
השאלה היא איך אני מונעת את זה?
חום נמוך? אולי חום גבוה בהתחלה ואז נמוך? תבנית מים למטה? טורבו?
תעזרו לי להציל את הדבש שלי... { לא חבל...? בכ''ז 40 ש''ח צנצנת...}
תופחת ותופחת ובאיזשהו שלב {בד''כ לקראת הסוף, כשאני מתרגשת שהיא עשתה את זה ונשארה גבוהה} היא צונחת, אבל מה זה צונחת.... פיתה עבה לעומתה.
שנה שעברה בלית ברירה פשוט מרחתי קרם על פס עוגה אחד, ואז הדבקתי עוד פס עוגה מלמעלה, ככה 3 שכבות.
מה שנקרא - משלוש יוצא אחד...
רק ככה זה נהיה איכשהו בגובה הגיוני...
השאלה היא איך אני מונעת את זה?
חום נמוך? אולי חום גבוה בהתחלה ואז נמוך? תבנית מים למטה? טורבו?
תעזרו לי להציל את הדבש שלי... { לא חבל...? בכ''ז 40 ש''ח צנצנת...}