~נעמי~
עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
•
מסקרן אותי מה בתמונה?משהו שבמקור הגיע מגרפיכץ- מתנה לתורמים. אצלי בבית יש את אחד המפוקששים ולא גומרים להתלהב מזה.
כשרציתי להזמין עוד כמה זה מתחיל באזור ה-2000 אם מתאים לכם. זה יחסית גדול.
בנתיים לא אכפת לי המראה הכללי של זה אולי אמסגר בהמשך וזה יראה קצת יותר טוב...
לא נפתח? זה 5 מגדולי ישראל 2 אמריקאים. מודפס על עץ סובלימציה מבריק. מאד יפה במקור. אצלי כבר הרוס והדפסה פגומה. אבל לא מותרת על זה!!מסקרן אותי מה בתמונה?
זה מודפס?
ואם כל על איזה חומר?
מחפשת משהו אישי,בן דוד שלי בעלי ואשתו מגיעים לישראל מארה"ב,
הוא בעל בית חולים פרטי,
וצריכים מתנות בהתאם.
תודהלא נפתח? זה 5 מגדולי ישראל 2 אמריקאים. מודפס על עץ סובלימציה מבריק. מאד יפה במקור. אצלי כבר הרוס והדפסה פגומה. אבל לא מותרת על זה!!
צפה בקובץ המצורף 1217816
אני מתחברת יותר למראה הנקי שלו ככה ומי שרוצה למסגר כי הסלון שלו יותר "כבד" "ארופאי" וכד' יעשה משהו שמתאים לעיצוב.תודה
זיהיתי ונפתח רק עניין אותי איך זה הודפס ועל מה,
מסגרת מרשימה אכן תשדרג את זה מאוד
וסקרנות נוספתאני מתחברת יותר למראה הנקי שלו ככה ומי שרוצה למסגר כי הסלון שלו יותר "כבד" "ארופאי" וכד' יעשה משהו שמתאים לעיצוב.
אצלי המראה הכללי קליל ומודרני ויותר מתאים ככה. הבעיה של מצב השוליים גוררת לכיוון המיסגור..
האורך בערך 90 ס"מוסקרנות נוספת
1 מה המידות של התמונה
2 אנשים שהזמינו מסגרות או לא
לא חפצים לבית כגון תמונות וכו',מחפשת משהו אישי,
בעיקר לגבר.
חפתים.לא חפצים לבית כגון תמונות וכו',
אלא משהו שישמש אותו באופן אישי.
הם אנשים רציניים וכבדים (בעיקר הבעל),@רחלי בלושטיין @HP מעצבת
אתן מחפשות ומחפשות....
איך זה?
(הולך מאוד לחוצניקים, תתפלאו אבל בריכוזים החרדיים בבורופארק או בלונדון ובאנטווארפן למשל אין את המוצר הזה - מזמינים אצלי )
צפה בקובץ המצורף 1218852
יש חנות בירושלים - שמגרמה אפשר להביא מתנה לאמריקאים????
כל מה שיש בארץ יש להם באמריקה בליגה מעל, מחפשים רעיון מקורי להביא משהו שאין להם שם (אם קיים כזה דבר...) מתנה גם להורים וגם לילדים (יש להם בכל גיל בלי עין הרע)
כך שכל רעיון יתקבל בברכה, אין הגבלה לא לגבי גיל ולא לגבי תקציב..
יצא לך להזמין מהם סט מצעים?יש חנות בירושלים - שמגר
"קרמבו הום" חנות מתנות סטייליסטית מושלמת!
ממליצה בחום
(יש שם מלא אמריקאיות שאהבו תסגנון)
יש להם גם אתר - אבל אין בו את כל המוצרים החדשים והמטורפים שלהם)
סטודיו קרמבו | חנות מוצרים לבית ולילדים במיתוג אישי
חנות מוצרים, אביזרים ומתנות במיתוג אישי לילדים, מתבגרים ומבוגרים. לבית למשרד ולכל מרחב וסיבה להרגיש מיוחדים -מצעים במיתוג אישי, כריות במיתוג אישי, מוצרים לחדר השינה במיתוג אישי, עיצוב לחדרי ילדים באמצעות אביזרים במיתוג אישי, תעודת לידה לתינוק או תינוקת אישית ועוד בסטודיו קרמבוwww.studiokrembo.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: