דרוש מידע מתנות לאמריקאים

רחלי בלושטיין

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
מה אפשר להביא מתנה לאמריקאים????
כל מה שיש בארץ יש להם באמריקה בליגה מעל, מחפשים רעיון מקורי להביא משהו שאין להם שם (אם קיים כזה דבר...) מתנה גם להורים וגם לילדים (יש להם בכל גיל בלי עין הרע)
כך שכל רעיון יתקבל בברכה, אין הגבלה לא לגבי גיל ולא לגבי תקציב..

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
לגלות סוד?
אפשר להביא גם משהו שיש שם בליגת על :)
השאלה כמובן למה רוצים לתת מתנה אבל אם הרעיון הוא לשמח ולהודות על משהו אז אפשר לקנות כל מה שילדים אוהבים (אם יש לכם דרך מה הם במיוחד אוהבים או מה *להם* אין עדיין זה הכי טוב)
ואם הם סגנון תמונות, אז משהו ממתנאל וכו'.

moishy

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
יש דברים שעצם העובדה שיוצרו בארץ ישראל, גם אם ניתן להשיג אותם מייצור מקומי בחו"ל, נותנת להם ערך מוסף בעיני בני הגולה.
דוגמא אחת לזה זה סת"ם.

שלומי12

משתמש סופר מקצוען
מה אפשר להביא מתנה לאמריקאים????
כל מה שיש בארץ יש להם באמריקה בליגה מעל, מחפשים רעיון מקורי להביא משהו שאין להם שם (אם קיים כזה דבר...) מתנה גם להורים וגם לילדים (יש להם בכל גיל בלי עין הרע)
כך שכל רעיון יתקבל בברכה, אין הגבלה לא לגבי גיל ולא לגבי תקציב..

הבאתי לקרובי מזוזות אבן ירושלמית (שאגב אין להם מושג שהיא מייד סין..) הם התחננו שאני השלח להם עוד 2...
יודיאקה בחו"ל, כפולה ומשולשת. וגם המבחר לא משהו משהו (בעיקר בפרברים של ניו יורק, לא בברוקלין)
כמו כן, האמריקאים אוהבים, ציורים מקוריים. לדוגמא, אפשר לקנות מאומן ציור, עם תעודה חתומה שהתמונה יצאה בסך עותקים. לגברים אפשר להביא פטום הקטורת על קלף. כל דבר עם ניחוח ירושלמי או הכותל יכבוש אותם....

ווילי וונקה

משתמש מקצוען
הבאתי לקרובי מזוזות אבן ירושלמית (שאגב אין להם מושג שהיא מייד סין..) הם התחננו שאני השלח להם עוד 2...
יודיאקה בחו"ל, כפולה ומשולשת. וגם המבחר לא משהו משהו (בעיקר בפרברים של ניו יורק, לא בברוקלין)
כמו כן, האמריקאים אוהבים, ציורים מקוריים. לדוגמא, אפשר לקנות מאומן ציור, עם תעודה חתומה שהתמונה יצאה בסך עותקים. לגברים אפשר להביא פטום הקטורת על קלף. כל דבר עם ניחוח ירושלמי או הכותל יכבוש אותם....
אגב יש אמן בשם אבי אוחיון שמצייר ציורים של בית המקדש וירושלים על אבנים ירושלמיות
מהמם
הוא לפעמים נמצא ברב שפע
אם מעניין אותך אחפש את כרטיס הביקור שלו

שלומי12

משתמש סופר מקצוען
אגב יש אמן בשם אבי אוחיון שמצייר ציורים של בית המקדש וירושלים על אבנים ירושלמיות
מהמם
הוא לפעמים נמצא ברב שפע
אם מעניין אותך אחפש את כרטיס הביקור שלו
תודה על ההצעה. אבל אשתי ציירת במקצועה, המליצה לי כבר..
בכל מקרה אולי יעזור לפותחת האשכול.

שלומי12

משתמש סופר מקצוען
ספרי קודש! אין להם את המבחר שיש כאן, וגם ספרי הקריאה.
לגמרי.
עכשיו נזכרתי. לפני כמה שנים ביקשו ממני את אוצר מפרשי ההגדה.
בכלל ארון ספרים של יהודי אמריקאי בעל בעמיו (בד"כ נמצא במפלס השני.. או אפילו בחדר ילדים) זה בסדר גודל של לא יותר מארון של זו"צ ישראלי....

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אדם מבוסס, בעל משפחה, באמצע חייו.
אז אני לא מבינה את הקביעה ההחלטית שלך.

מעבירה בראש את כל הקרובי משפחה שלי מכל הסוגים (ממש לא רק ישיבתיים או חרדים) וזה פשוט לא נכון
ארון ספרים מכובד מאוד בקיר המרכזי של הסלון
ולישיבתיים בינהם יש בנוסף גם חדר לימוד עם ספרים שממלאים את החדר.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה