*** מתנה - שערים למחברות ***

טקסטיב אונליין

משתמש מקצוען
וזה שלי... רק הרקע

(לא ציירת ולא גרפיקאית... העיקר הילדה מרוצה ;))

הצבעים לא כ"כ נכונים...

קבצים מצורפים

• בית הספר שלי 2.jpg
    2.2 MB · צפיות: 313
  • חגים.png
    KB 522.7 · צפיות: 278
  • חשבון.jpg
    1.4 MB · צפיות: 258
  • מחברת ציור.jpg
    1.7 MB · צפיות: 242
  • פרשת שבוע.jpg
    2.5 MB · צפיות: 291

EPaP

מנהלת בפמ"ג
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
הציורים בש"ל שהעלו לכאן עם האפשרות להשתמש
אפשר שמלמד ישתמש בזה לתלמידים בחיידר בתור כריכה?
אין לי זמן להכין לו וזה חובה מטעם הת"ת....

תודה מראש!

תלתל

משתמש מקצוען
D I G I T A L
לגבי שאלתך - הרבה יכול להשתמש
בהצלחה

נכתב ע"י EPaP;2233651:
הציורים בש"ל שהעלו לכאן עם האפשרות להשתמש
אפשר שמלמד ישתמש בזה לתלמידים בחיידר בתור כריכה?
אין לי זמן להכין לו וזה חובה מטעם הת"ת....

תודה מראש!

שירי כהן

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
אילו אמהות מתוקות :)

1987

משתמש פעיל
ביתי אוהבת שחלק מהשער גם היא מציירת. אז אני מצרפת קבצים לשערים בשיתוף עם ציור הילדה, אולי יותר מדויק לקרוא לזה זה "מסגרות".. יוצא מתוק מאוד !

קבצים מצורפים

• ציור1.pdf
    KB 86 · צפיות: 212
  • בריאת העולם1.pdf
    KB 309.8 · צפיות: 202
  • חורף1.pdf
    KB 149.3 · צפיות: 143
  • 1עונות.pdf
    KB 193.3 · צפיות: 144

תקוה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קהילת הספרנים
קניתי לביתי את המדבקות של עיטוריתי. והאחריות על השערים היא שלה בלבד לפי טעמה האישי.

שירים במעלות

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מה זה עיטוריתי?
הייתי שמחה כל כך שהבנות תעשינה לבד אבל הן אוהבות להשוויץ בכיתה ש"אמא שלי גרפיקאית והיא עשתה לי מהמחשב" (מה שלא כ"כ מקובל בבית ספרינו) בסוף התפשרנו שאני מדפיסה והיא צובעת.

האמת שזה גם סוג של זמן איכות + פיצוי תמיד הן מתלוננות שהמחשב גונב להן את אמא. (עובדת מהבית)
עיצוב השערים נותן להן להיות הלקוחות החשובות, שהן מחליטות ובוחרות מה יהיה בשער שלהן...

תקוה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קהילת הספרנים
נכתב ע"י שירים במעלו;2245198:
מה זה עיטוריתי?
הייתי שמחה כל כך שהבנות תעשינה לבד אבל הן אוהבות להשוויץ בכיתה ש"אמא שלי גרפיקאית והיא עשתה לי מהמחשב" (מה שלא כ"כ מקובל בבית ספרינו) בסוף התפשרנו שאני מדפיסה והיא צובעת.

האמת שזה גם סוג של זמן איכות + פיצוי תמיד הן מתלוננות שהמחשב גונב להן את אמא. (עובדת מהבית)
עיצוב השערים נותן להן להיות הלקוחות החשובות, שהן מחליטות ובוחרות מה יהיה בשער שלהן...

עיטוריתי זה חוברת עם מדבקות מותאם לכיתה א' ויש נפרד לב'. אבל נראה לי שזה יכול להתאים גם לכיתות גבוהות יותר. יש שם נושאים של חגים עונות השנה...

הבת שלי אוהבת יותר מה שאני אוציא לה מהמחשב. אבל בגלל שהיא לקוחה מאוד קשה. קשה לי עם זה.;)
יש לה דרישות ברמה של לקוחה אמיתית. היא צריכה להחליט בין מבחר דוגמאות.. להדפיס ולהחליט... ו....לא תמיד היא היתה מרוצה ואז מתחילים מההתחלה.

החלטתי על עיטוריתי כשראיתי כמה הרבה זמן זה לוקח לעשות לה במחשב. עכשיו היא מכינה לבד והיא נהנית ומרוצה והעיקר בשבילי שהיא עושה זאת בידיה והיצירתיות שלה מתפתחת

naomif

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
וואו! תודה! איזה נדיבות!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה