נכון וחבל על כל הדיוןרוב הנשים יודעות לנחש איזה סגנון הבעל יאהב, (בעלי קונה לי מעצמו בלי לשאול אותי)
ותמיד אפשר להחליף
אתה בטח יודע שזה מחלוקת ראשונים (לגבי צדקה)עדיף לתת משהו אחד גדול פעם ב... מאאשר הרבה פעמים
כשיש קשר טוב בין הבעל והאשה אז בדרך כלל הם יודעים איזה סוג מתנה מתאים לבן זוג ולא רק איזה מתנה, ואשה שיודעת שבעלה רוצה משהו תורני בדר"כ היא לא תלך לחנות לבחור לבד!! ומעצמה תגיד לךאני כבעל
לא אוהב הפתעות
אפשר ללכת ביחד לקנות משהו
ואולי הוא רוצה דווקא משהו תורני?
דווקא לפעמים ההפתעה הורסת את הכלואל תשכח דבר נוסף גם שלפעמים אפילו שהיא מכירה אותך טוב שאתה מעדיף משהו תורני עדיין היא תעדיף להפתיע אותך במשהו אחר מאשר להרוס לך את כל ההפתעה וללכת לבחור איתך ביחד
יש תובנה שמגיעה לי מידי פעם שאם היום אני מכיר את אישתי יותר מפעם אז גם עוד מעט אני אכיר אותה יותר מהיוםכשיש קשר טוב בין הבעל והאשה אז בדרך כלל הם יודעים איזה סוג מתנה מתאים לבן זוג ולא רק איזה מתנה, ואשה שיודעת שבעלה רוצה משהו תורני בדר"כ היא לא תלך לחנות לבחור לבד!!
כמובן!! אבל גם היום אתה מכיר את אשתך מצוין! וגם אשתך מכירה אותך מצוין! וזה מספיק בשביל לדעת את הרצונות של הבן זוג, וזה לא משנה שבעוד כמה שנים תכירו יותר!!יש תובנה שמגיעה לי מידי פעם שאם היום אני מכיר את אישתי יותר מפעם אז גם עוד מעט אני אכיר אותה יותר מהיום
מזדהה...ואם תמיד הוא לא צריך כלום- ומה שהוא כבר צריך אז הוא פשוט קונה? זה מרגיש דפוק שרק הוא תמיד מפתיע. אוףףף
טוב אז לגברים שבינינומזדהה...
הכוונה שלי הייתה שהוא /היא מכירים את עצמם יותר טובכמובן!! אבל גם היום אתה מכיר את אשתך מצוין! וגם אשתך מכירה אותך מצוין! וזה מספיק בשביל לדעת את הרצונות של הבן זוג, וזה לא משנה שבעוד כמה שנים תכירו יותר!!
אבל גם עכשיו אתם מכירים מספיק!!הכוונה שלי הייתה שהוא /הירא מכירים את עצמם יותר טוב
יש בזהאבל גם עכשיו אתם מכירים מספיק!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: