דרוש מידע מתנה ליום הולדת

תלוי מה אין לו, ותלוי בסגנון...:
בלוטוס
עט (אבל כמובן ממש שווה)
כרטיס אשראי עם התמונה שלכם
ארנק מעור
כורסא מפנקת
סודה סטרים
אולר
מברגה חשמלית הכי טובה
ויש גם סגנון של:
שטר שחרור ליום שישי הקרוב מכל עזרה...
אלבום מעוצב עם אלמנטים שמזכירים כל מיני דברים מיוחדים עליו מהשנה האחרונה... וכן כהנה וכהנה...

אבידובי

משתמש מקצוען
אני כבעל
לא אוהב הפתעות
אפשר ללכת ביחד לקנות משהו
ואולי הוא רוצה דווקא משהו תורני?
כשיש קשר טוב בין הבעל והאשה אז בדרך כלל הם יודעים איזה סוג מתנה מתאים לבן זוג ולא רק איזה מתנה, ואשה שיודעת שבעלה רוצה משהו תורני בדר"כ היא לא תלך לחנות לבחור לבד!! ומעצמה תגיד לך
ואל תשכח דבר נוסף גם שלפעמים אפילו שהיא מכירה אותך טוב שאתה מעדיף משהו תורני עדיין היא תעדיף להפתיע אותך במשהו אחר מאשר להרוס לך את כל ההפתעה וללכת לבחור איתך ביחד

נראה לענ"ד שונה בין בעל לאשה, (כך מיישבים את המחלוקת, לא? סוג של שיטה...) את הסגנון היא אמורה לדעת , ולכן עליה להגדיר מראש את הסגנון... (בעלי אדם מאד רוחני , לא ראה צורת מטבע, מחפש שקט ושלווה יחד עם מקוריות, יוקרה וסטייל...) וכסף זה עניין יחסי... משהו גדול לפעמים יכול להיות כ"כ מושקע ויצירתי שיחפה על הכסף- וכפי שאמרתם- גם זה תלוי בסגנון.

אבא של ...

משתמש פעיל
ואל תשכח דבר נוסף גם שלפעמים אפילו שהיא מכירה אותך טוב שאתה מעדיף משהו תורני עדיין היא תעדיף להפתיע אותך במשהו אחר מאשר להרוס לך את כל ההפתעה וללכת לבחור איתך ביחד
דווקא לפעמים ההפתעה הורסת את הכל
כשיש קשר טוב בין הבעל והאשה אז בדרך כלל הם יודעים איזה סוג מתנה מתאים לבן זוג ולא רק איזה מתנה, ואשה שיודעת שבעלה רוצה משהו תורני בדר"כ היא לא תלך לחנות לבחור לבד!!
יש תובנה שמגיעה לי מידי פעם שאם היום אני מכיר את אישתי יותר מפעם אז גם עוד מעט אני אכיר אותה יותר מהיום
מצד שני גם אשה שיש לה קשר טוב עם בעלה יכולה לדעת על ספר או כדומה שבעלה חולם עליו הרבה זמן?

אבידובי

משתמש מקצוען
יש תובנה שמגיעה לי מידי פעם שאם היום אני מכיר את אישתי יותר מפעם אז גם עוד מעט אני אכיר אותה יותר מהיום
כמובן!! אבל גם היום אתה מכיר את אשתך מצוין! וגם אשתך מכירה אותך מצוין! וזה מספיק בשביל לדעת את הרצונות של הבן זוג, וזה לא משנה שבעוד כמה שנים תכירו יותר!!

מהדמיה להוויה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים

אבא של ...

משתמש פעיל
כמובן!! אבל גם היום אתה מכיר את אשתך מצוין! וגם אשתך מכירה אותך מצוין! וזה מספיק בשביל לדעת את הרצונות של הבן זוג, וזה לא משנה שבעוד כמה שנים תכירו יותר!!
הכוונה שלי הייתה שהוא /היא מכירים את עצמם יותר טוב

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה