ממש לא סותר...אני קיבלתי מבעלי וחשבתי שזה מובן מאליו שהוא זה שצריך לתת לי...
אהבתי!!שובר לקניית אוכל מוכן
פלייז לא להסית את הנושא@וופל אגוזים מה זה אומר מנוי במתנה?
גם לך יש..@וופל אגוזים מה זה אומר מנוי במתנה?
את האשכול העליון אני פתחתי...[נראה לי]מידע שימושי - רעיון למשלוח מנות לבעל...כן כן קראתם נכון!
איפה שסימנתי לך בעיגול אדום-חתכתי לאורך בארבע קצוות של הקופסא עם סכין חיתוך מה שמחזיק את זה זה המכסה של הקופסא הסרט הוא מודבק רק על המכסה ליופי.. מה שמים בפנים לדוג?www.prog.co.il
שיתוף: ערכת לידה לבעל
שיתפתי בחכמת נשים משתפת גם כאן... הרעיונות באדיבות חכמת נשים. זה מה שחיכה לבעלי כשחזר הביתה מהבית חולים (בתכנון גם היו אמורים להיות בלוני הליום, אבל לא הספקתי להגיע לזה...): ובפירוט רב יותר: מנות חמות לימים שלא יהיה בהם אוכל מבושל: גרביים חדשות- לימים שהכביסה תיערם על גדותיה: אטמי...www.prog.co.il
תודה!!משתפת מה שאני עשיתי..
בעצם בלידה ראשונה הוא נהיה אבא.
אז אני הכנתי על המשפט:
"דער בעסטער טאטע"
ובתרגום חופשי לעברית:
"עד היום היית הבעל המושלם
מהיום אתה "האבא הטוב בעולם"
קניתי כמה דברים עם הכיתוב
"האבא הטוב בעולם"
עיצבתי אותם למשהו נחמד..
עסוקה..למה אשתי לא נמצאת בפרוג ?!
איפה אפשר לקנות פיציפקעס 'האבא הטוב וכו'משתפת מה שאני עשיתי..
בעצם בלידה ראשונה הוא נהיה אבא.
אז אני הכנתי על המשפט:
"דער בעסטער טאטע"
ובתרגום חופשי לעברית:
"עד היום היית הבעל המושלם
מהיום אתה "האבא הטוב בעולם"
קניתי כמה דברים עם הכיתוב
"האבא הטוב בעולם"
עיצבתי אותם למשהו נחמד..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: