נכון, וזה ממש לא נחמד לראות את זה.הרעיון לא היה הכנות לשבועות?
כי אני רואה הרבה תמונות של שבועות עצמו.
נכון, וזה ממש לא נחמד לראות את זה.
כי אנחנו שוברים את הראש לחפש רעיון מתאים שעומד בכללים....
.
בעקרון, בכל האתגרים האחרונים כתוב בכללי האתגר שאין להוסיף טקסט מיותר..אה, וגם הטקסטים שמוסיפים להודעה. זה משפיע!
מסכימה.תודו שזה יותר מוצלח:
אני לא מדווחת עליהן, אז איך יאכפו את ה?בעקרון, בכל האתגרים האחרונים כתוב בכללי האתגר שאין להוסיף טקסט מיותר..
לא לטעמי. ולא נראה לי מקצועי, סה"כ בחרתי סגנון אחר, לא קשה בכלל.מסכימה.
מה הבעיה שתעלי אחת מאלה? בגלל הסגנון השובב?
גם ליצור תמונות קריקטוריסטיות חמודות זה דורש כשרון ושפשוף בAI, בדרך כלל. אז לא ממש רואה בעיה.
זו דעתי : )
מה זאת אומרת?אני לא מדווחת עליהן, אז איך יאכפו את ה?
יש בזה משהו, אבל אין אפשרות כל כך לאכוף את זה.. אלא אם כן כותבים במפורש שצריך ריאליסטי.לא לטעמי. ולא נראה לי מקצועי, סה"כ בחרתי סגנון אחר, לא קשה בכלל.
אסור להוסיף טקסט, אז הן צריכות להימחק.מה זאת אומרת?
לא התכוונתי שיאכפו את זה, אלא שזה יהיה אחד הכללים הראשיים בפורום. לשמור על נימה רצינית וגבוהה.יש בזה משהו, אבל אין אפשרות כל כך לאכוף את זה.. אלא אם כן כותבים במפורש שצריך ריאליסטי.
עכשיו זה כבר יהיה אכזרי למחוק אולי מהאתגר הבא יהיה אפשר לאכוף את זה. כי באמת הרבה פעמים המשפט משפיע הרבה יותר מאיכות היצירה.אסור להוסיף טקסט, אז הן צריכות להימחק.
זה רעיון מעולה. ואולי מידי פעם אפשר לעשות אתגר של קריקטורות..לא התכוונתי שיאכפו את זה, אלא שזה יהיה אחד הכללים הראשיים בפורום. לשמור על נימה רצינית וגבוהה.
לי כבר מחקו לפני בערך 10 אתגרים, הודעה עם טקסט. אוכפים את זה בהחלט. רק צריך מישהו שטינקרשידווחעכשיו זה כבר יהיה אכזרי למחוק
זה נשמע הרבה יותר כיף, אם אפשר לקרוא לחדוות יצירה כך.זה רעיון מעולה. ואולי מידי פעם אפשר לעשות אתגר של קריקטורות..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: