יש לך כמויות מדוייקות יותר?סימנים בקלי קלות-בלי טיגון מעולה בהקפאה
מטגנים כמות ענקית של בצל ומחלקים ל 3 קערות
לאחת מוסיפים עלי סלקא חלוטים כמה דקות במים רותחים מסוננים וסחוטים היטב
לשניה-קרא- הקישוא הגדול -קלוף חתוך קטן ומבושל 20 דקות במי מלח מסונן היטב כנ''ל
לשלישית-כרתי הבצל הירוק הענק -הלוף-חתוך למקטעים ומבושל כנ''ל 20 דקות
מתבלים כל קערה במלח פלפל מעט אבקת מרק כמה ביצים ופרורי לחם לגיבוש
לקערת הסילקא מוסיפים שום מגורר
מכניסים מקל בלנדר לכל קערה לטחינה מהירה וגסה
משהים רבע שעה ויוצרים קציצות מניחים על נייר אפיה משומן בנדיבות ומרססים למעלה ספריי שמן אופים להשחמה
יוצא פצצה!! מעולה בהקפאה
כל שנה אני עושה ''לפי העין'' ולפי מה שיש ותמיד יוצא מעולהיש לך כמויות מדוייקות יותר?
כמה בצל? לכמה חב' עלי סילקא? כמה יח' קרא? כרתי?
כמה ביצים לכל קערה?
את רצינית???מוכרים כבר קרא כרתי וסילקא?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: