הקוטב הצפוני
משתמש מקצוען
יש סיבה שלא חלבי?250 גרם מריר מומס בכף שמן
לשכבה האמצעית 250 גרם שוקולד לבן [פרווה] מומס עם 2 כפות קרם חלבה, ממרח חלבה
לשכבה אחרונה- 250 גרם שוקולד לבן מומס עם 2 כפות חמאת בוטנים
@ה. בקר
יש סיבה שלא חלבי?250 גרם מריר מומס בכף שמן
לשכבה האמצעית 250 גרם שוקולד לבן [פרווה] מומס עם 2 כפות קרם חלבה, ממרח חלבה
לשכבה אחרונה- 250 גרם שוקולד לבן מומס עם 2 כפות חמאת בוטנים
לאיש סיבה שלא חלבי?
@ה. בקר
העני, ילך גם עם סוג אחר של אגוזים או שקדים, או שחובה הטעם העשיר של הקשיו?400 גרם קשיו טחון
3 כפות קרם נוגט
250 גרם שוקולד מריר
100 גרם שוקולד לבן
ממיסים שוקולדים עם נוגט.
מערבבים עם קשיו ומשטוחים בתבנית בינונית
לציפוי:
200 גרם שוקולד לבן, מומס בכף שמן. יוצקים על השכבה של הקשיו
מקשקשים בשוקולד מריר מומס ובשוקולד לבן עם מעט קרם נוגט ובעזרת קיסם מושכים ליצירת דוגמא
משהים להתקשות במקרר
פורסים רק אחרי התקשות אבל שהשוקולד ניתן לחיתוך.
אפשר בוטנים או לוזהעני, ילך גם עם סוג אחר של אגוזים או שקדים, או שחובה הטעם העשיר של הקשיו?
שלום בקר,250 גרם מריר מומס בכף שמן
לשכבה האמצעית 250 גרם שוקולד לבן [פרווה] מומס עם 2 כפות קרם חלבה, ממרח חלבה
לשכבה אחרונה- 250 גרם שוקולד לבן מומס עם 2 כפות חמאת בוטנים
400 גרם קשיו טחון
3 כפות קרם נוגט
250 גרם שוקולד מריר
100 גרם שוקולד לבן
ממיסים שוקולדים עם נוגט.
מערבבים עם קשיו ומשטוחים בתבנית בינונית
לציפוי:
200 גרם שוקולד לבן, מומס בכף שמן. יוצקים על השכבה של הקשיו
מקשקשים בשוקולד מריר מומס ובשוקולד לבן עם מעט קרם נוגט ובעזרת קיסם מושכים ליצירת דוגמא
משהים להתקשות במקרר
פורסים רק אחרי התקשות אבל שהשוקולד ניתן לחיתוך.
ריצ' מוקצף עם קרם קפוצ'ינו. ממלאים מעט ומעל זה שוקולד קפוצי'נו [קונים בחנויות למוצרי אפיה] מומס עם טיפה שמן
איפה מוצאים את המתכונים למילוי הטורטלטים המדהימים שמצולמים כאן ?ריצ' מוקצף עם קרם קפוצ'ינו. ממלאים מעט ומעל זה שוקולד קפוצי'נו [קונים בחנויות למוצרי אפיה] מומס עם טיפה שמן
כשבשוקולד עדיין רטוב מזלפים נקודות של שוקולד לבן אחד במרחק לא גדול מהשני ובעזרת קיסם מושכים מקצה לקצה וכך נוצרת הצורה
@ה. בקר סורי על ההקפצה, אפשר לעשות את הדבר המדהים הזה פרווה?
זה פרווה@ה. בקר סורי על ההקפצה, אפשר לעשות את הדבר המדהים הזה פרווה?
(אם כי תמיד טוב שהאשכול המטורף הזה יהיה למעלה)
ווואווו לא יאומן!!זה פרווה
שוקולד לבן פרווה איכותי
העליתי מתכון לזה-ווואווו לא יאומן!!
אני יכולה לעשות איזה ערבוב שאני רוצה לתחתית? או שיש לזה מתכון?
אגוז אחר?אה. אני רואה פה את המתכון...
אני יכולה לשים משהו אחר במקום קשיו?
תודה ענקית ענקית!!אגוז אחר?
או בכללי לא אגוז?
אפשר פירורי ביסקויט
כמה טארלטים זה יוצא?קרם לוז:
50 גרם שוקולד לבן מומס עם 1 כף קרם נוגט.
50 גרם אגוזי לוז טחונים.
מערבבים שוקולד מומס עם נוגט יחד עם האגוזים הטחונים
ממלאים לגובה חצי בטארטלטים
מכינים קרם וניל, או משתמשים בקנוי
מתכון להכנה עצמית יש כאן
מכינים גנאש שוקולד מריר:
150 גרם שוקולד מריר
100 מ"ל ריצ'
ממיסים יחד.
ממלאים:
הפטיסייר סמיך יותר לכן מזלפים לחצי טארטלט פטיסייר ואז בחצי השני גנאש.
מקשטים בלוז מקורמל [קרוקנט]
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: