את מפשירה את הבשר וחותכת לקוביות לפני הבישול או שולקת אותו?יש לי את המתכון הזה:
קוביות בשר עם צימוקים בסגנון מתקתק
תבשיל בשר קל להכנה וטעים מאד עם טעם מעט מתקתק מהבצל הדבש והצימוקים.
במתכון הזה אפשר להשתמש בבשרים שמתאימים לבישול ארוך כמו 2, 8, 10 וכו'.
מצרכים:
כקילו בשר חתוך לקוביות
חבילת צימוקים - בהירים שהושרו במים רותחים כחצי שעה
4 בצל
חצי כפית קינמון (אופציונלי)
2-3 כפות דבש \ סילאן
4-5 עלי דפנה
4-5 פלפל אנגלי
פלפל
מלח
הכנה: פורסים את הבצל לפרוסות ומטגנים במעט שמן עד שמזהיב.
מניחים את קוביות הבשר על הבצל המטוגן וצורבים את בשר יחד עם הבצל מספר דקות מכל צד עד שמשחים.
מוסיפים את הצימוקים (לאחר בדיקה שהם לא נגועים).
מתבלים ומערבבים היטב, מכסים במים ומבשלים על אש גבוהה עד שמתחיל לבעבע ומיד מנמיכים לאש נמוכה.
מבשלים כשעתיים עד שהבשר רך והנוזלים מצטמצמים לרוטב סמיך.
את מפשירה את הבשר וחותכת לקוביות לפני הבישול או שולקת אותו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: