יש לי כמות גדולה של תפו"א.
אני יודעת שיש הרבה אנשים שמשתמשים בזה כתוספת נהדרת לארוחות בשלל צורות, התעסקויות ורעיונות... אני פחות אוהבת.
אם אני משמשת זה רק כתוספת שלמה בסיר... למשל עוף, בשר. מכניסה קוביות תפוחי אדמה לסיר עמוק ברוטב, וככה מבטחת את עצמי שהם יצאו טעימים ורכים, ולא יבשושיים ושוחים בשמן.
חסר לי איזה גייון לתוספת של שבת בבוקר (השבת לא מכינה חמין) ומתחשק לי לעשות עם זה משהו.
מתכונים בתנור טעימים כשהם נאכלים מיד, לא?
אם אני יתחיל לאפות תפוחי אדמה תחת הכותרת המלבבת:" תפוחי אדמה קריספיים משגעים..."- הם יהפכו מחר אחרי השהייה במקרר וההנחה על הפלטה- לתבשל חנוק חסר טעם וצורה. ככה בעייני...
אני מחפשת מתכון טעים אפילו בתנור, אבל שיראה עסיסי כזה, עטוף בעסיסיות, ראיתי איזה מתכון של @ה. בקר באשכול של סוכות אבל המרכיב הדומיננטי שם היה א. מרק בצל ואני לא משתמשת.. אבל מאוד הרשים אותי שם הסמיכות של הרוטב שהיה נראה מוצלח במיוחד.
אם יש למישהו רעיון.. אשמח!
תבורכו.
אני יודעת שיש הרבה אנשים שמשתמשים בזה כתוספת נהדרת לארוחות בשלל צורות, התעסקויות ורעיונות... אני פחות אוהבת.
אם אני משמשת זה רק כתוספת שלמה בסיר... למשל עוף, בשר. מכניסה קוביות תפוחי אדמה לסיר עמוק ברוטב, וככה מבטחת את עצמי שהם יצאו טעימים ורכים, ולא יבשושיים ושוחים בשמן.
חסר לי איזה גייון לתוספת של שבת בבוקר (השבת לא מכינה חמין) ומתחשק לי לעשות עם זה משהו.
מתכונים בתנור טעימים כשהם נאכלים מיד, לא?
אם אני יתחיל לאפות תפוחי אדמה תחת הכותרת המלבבת:" תפוחי אדמה קריספיים משגעים..."- הם יהפכו מחר אחרי השהייה במקרר וההנחה על הפלטה- לתבשל חנוק חסר טעם וצורה. ככה בעייני...
אני מחפשת מתכון טעים אפילו בתנור, אבל שיראה עסיסי כזה, עטוף בעסיסיות, ראיתי איזה מתכון של @ה. בקר באשכול של סוכות אבל המרכיב הדומיננטי שם היה א. מרק בצל ואני לא משתמשת.. אבל מאוד הרשים אותי שם הסמיכות של הרוטב שהיה נראה מוצלח במיוחד.
אם יש למישהו רעיון.. אשמח!
תבורכו.