דרוש מתכון מתכון לשעועית לבנה ברוטב אדום

תמלול זריז

משתמש מקצוען
יש למישהי?
אשמח לכמויות מדויקות...

תודה רבה
אני עושה בלי כמויות מדויקות, ניסיתי לכתוב לך את הכמות לפי מה שנראה לי שאני מכינה.
2 כוסות שעועית מושרית
בצל אחד
1-2 תפו"א קטנים חתוכים לחצי
כף גדושה רסק עגבניות
כפית מלח
כפית כמון
חצי כפית כורכום

שמה בסיר לחץ, מכסה במים יחסית בשפע כי אני חוששת שייגמרו בסיר לחץ
מרתיחה ואז מבשלת על אש נמוכה שעה -שעה וחצי
אני אוהבת אחרי זה להעביר לסיר רגיל, לשפוך חלק מהמים ואז לתת לנוזלים להתאדות קצת שהרוטב יסמיך.
אפשר פשוט לבשל מראש בסיר רגיל ולא בסיר לחץ, אבל אז כנראה תצטרכי לבשל הרבה זמן עד שהשעועית תתרכך.
בהצלחה!
 

קולו

משתמש פעיל
אין לי מתכון....
אבל אם תבשלי שעועית לבנה קפואה - תוך שעה יהיה לך מוכן
 

dini pitrkowski

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
D I G I T A L
אני עושה בלי כמויות מדויקות, ניסיתי לכתוב לך את הכמות לפי מה שנראה לי שאני מכינה.
2 כוסות שעועית מושרית
בצל אחד
1-2 תפו"א קטנים חתוכים לחצי
כף גדושה רסק עגבניות
כפית מלח
כפית כמון
חצי כפית כורכום

שמה בסיר לחץ, מכסה במים יחסית בשפע כי אני חוששת שייגמרו בסיר לחץ
מרתיחה ואז מבשלת על אש נמוכה שעה -שעה וחצי
אני אוהבת אחרי זה להעביר לסיר רגיל, לשפוך חלק מהמים ואז לתת לנוזלים להתאדות קצת שהרוטב יסמיך.
אפשר פשוט לבשל מראש בסיר רגיל ולא בסיר לחץ, אבל אז כנראה תצטרכי לבשל הרבה זמן עד שהשעועית תתרכך.
בהצלחה!
מבשלים הכל יחד?
מטגנים?
מרסקים את התפו"א?
מה ההוראות?
תודה!!
 

תמלול זריז

משתמש מקצוען
מבשלים הכל יחד?
מטגנים?
מרסקים את התפו"א?
מה ההוראות?
תודה!!
הכל ביחד, לא מרסקים כלום.
כתבתי למעלה-
שמה בסיר לחץ, מכסה במים יחסית בשפע כי אני חוששת שייגמרו בסיר לחץ
מרתיחה ואז מבשלת על אש נמוכה שעה -שעה וחצי
מאמינה שיש כאלו שיטגנו בצל קודם ואז יכניסו את כל השאר וימשיכו כמו שעשיתי, אני מוותרת על זה ולא רואה שזה נצרך במתכון הזה.
מה שכן, הבצל השלם בסיר לחץ מתפרק לפעמים (אני חותכת אותו באמצע כדי לשטוף בפנים מבחינת כשרות ולכן הוא מתפרק בבישול). אני אוהבת להוציא אותו אחרי הבישול ולפעמים זה קצת קשה לאסוף אותו. אז מהבחינה הזאת יכול להיות שעדיף לטגן בצל כדי למנוע את זה, למי שזה מפריע.
 

dini pitrkowski

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
D I G I T A L
הכל ביחד, לא מרסקים כלום.
כתבתי למעלה-

מאמינה שיש כאלו שיטגנו בצל קודם ואז יכניסו את כל השאר וימשיכו כמו שעשיתי, אני מוותרת על זה ולא רואה שזה נצרך במתכון הזה.
מה שכן, הבצל השלם בסיר לחץ מתפרק לפעמים (אני חותכת אותו באמצע כדי לשטוף בפנים מבחינת כשרות ולכן הוא מתפרק בבישול). אני אוהבת להוציא אותו אחרי הבישול ולפעמים זה קצת קשה לאסוף אותו. אז מהבחינה הזאת יכול להיות שעדיף לטגן בצל כדי למנוע את זה, למי שזה מפריע.
ומה עם התפוא? גם מוציאה בסוף?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה