מתכון לעוגת דבש

פיר

משתמש סופר מקצוען
עוגת דבש(כמות לאינגליש קייק 1)
1 כוס קמח+2 כפות
2 כפיות א.אפיה
שליש כפית מלח
חצי כוס שמן
שלושת רבעי כוס סוכר
2 וחצי כפות דבש
1 כפית ת.וניל
2 ביצים
שני שליש כוס מים

את כל הנ"ל לערבב ולאפות בחום בינוני עד שמוכן

בנתיים בסיר לבשל:
5 כפות מים
שליש כוס סוכר
1.5 כפות דבש
לבשל עד המסה ולשפוך על העוגה כשיוצאת מהתנור

בהצלחה!
ושנה טובה ומתוקה!
תודה ושנה טובה וברוכה
 

מונופול

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
D I G I T A L
עימוד ספרים
תבנית הכי ענקית.
8 ביצים
2.5 כוסות סוכר
4 כוסות קמח
1 א. אפיה
6 כפות דבש
קצת קינמון
2 כפיות צפורן טחון
כפית סודה לשתיה
כוס שמן
2.5 כוסות מים רותחים
4 כפיות קפה

להקציף ביצים שלמות+סוכר בערך 10 דקות
לערבב בנפרד חומרים יבשים בקערה.
חומרים רטובים בקערה אחרת, (את הקפה להמיס במים הרותחים)
לאחד תערובות
לשפוך לתבנית ענקית
לאפות עד שהעוגה יציבה

הערות:
עשיתי עם קמח כוסמין, יוצא מעולה, לא מרגישים בכלל.
העוגה הזאת, אף פעם!!! לא צונחת, תמיד נשארת גבוהה, אוורירית ורטובה למעלה.
גם הצבע שלה הוא כהה, כמו עוגת דבש (ולא כמו עוגת קפה).
בתאבון!
תודה רבה רבה
עוגה מוצלחת במיוחד.
יצא לי: 4 תבניות אינגליש קצרות + תבנית אינגליש רגילה

שמתי במקום 2.5 סוכר:
2 כוסות סוכר (כוסות ח"פ לשתיה קרה (עם הביצים) )
וכוס דבש. (ח"פ לשתיה חמה)

תודה רבה ושנה טובה
 

ינאב

משתמש פעיל
מהאתר של ניקי ב.
מעוהל מעולה מעולה! קבלתי אינספור מחמאות

תבנית עגולה 24 או 2 אינגליש קייק

מרכיבים:
4 ביצים L
150 ג’ סוכר (שלושת רבעי כוס)
180 מ”ל שמן (שלושת רבעי כוס)
כוס דבש / סילאן
240 מ”ל כוס תה חזק
280 ג’ כוסות קמח (2 כוסות)
2 כפיות א. אפייה
כפית א. סודה לשתייה
כפית קינמון

הכנות:
1. להכין כוס תה כמו שאוהבים להשאיר את התה בצד כ 5 דקות כולל התיון, להוציא את התיון ולהמתין 15 דקות שהתה יתקרר קצת.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות.

3. לשים במיקסר את הביצים והסוכר להקציף כמה שניות במהירות נמוכה, להוסיף את השמן התה והדבש.

4. להוסיף את הקמח, הא. אפייה, סודה לשתייה והקינמון, להקציף במהירות נמוכה עד שהכל אחיד וחלק.

*5. לשמן תבנית להעביר את הבלילה להכניס לתנור ולאפות כ 45 דקות (עוגה בתבנית עגולה) או עד שקיסם יוצא נקי העוגה יציבה ומקבלת צבע יפה. (אינגליש קייק בערך חצי שעה, למלא כ-2/3 מהתבנית)

cleardot.gif
יצא מושלם!! תודה
 

אתי שיף

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
@מצליחה ראיתי שרשמת שהכוב היא כוס חפ לשתיה חמה. אין לי.. בכוס מדידה זה 240 מל?
 

אתי שיף

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
מעדכנת כי יצא פצצה!!! תודה
17277248428504592264530484540745.jpg
 

מפתחת תוכנה

משתמש פעיל
תבנית הכי ענקית.
8 ביצים
2.5 כוסות סוכר
4 כוסות קמח
1 א. אפיה
6 כפות דבש
קצת קינמון
2 כפיות צפורן טחון
כפית סודה לשתיה
כוס שמן
2.5 כוסות מים רותחים
4 כפיות קפה

להקציף ביצים שלמות+סוכר בערך 10 דקות
לערבב בנפרד חומרים יבשים בקערה.
חומרים רטובים בקערה אחרת, (את הקפה להמיס במים הרותחים)
לאחד תערובות
לשפוך לתבנית ענקית
לאפות עד שהעוגה יציבה

הערות:
עשיתי עם קמח כוסמין, יוצא מעולה, לא מרגישים בכלל.
העוגה הזאת, אף פעם!!! לא צונחת, תמיד נשארת גבוהה, אוורירית ורטובה למעלה.
גם הצבע שלה הוא כהה, כמו עוגת דבש (ולא כמו עוגת קפה).
בתאבון!
עשיתי עם קמח כוסמין 80%,
6 תבניות אינגליש קייק,
יצא מושלםםם! טעים ומרקם קליל וקטיפתי!!

תודה על המתכון.
 

Champion

משתמש רשום
@מצליחה שמתי בטעות עם ה8 ביצים 4 כוסות סוכר יש מה לעשות??
איך להכפיל תכמויות?
או שהלכה העוגה???
 

מצליחה

משתמש מקצוען
@מצליחה שמתי בטעות עם ה8 ביצים 4 כוסות סוכר יש מה לעשות??
איך להכפיל תכמויות?
או שהלכה העוגה???
אם עוד לא התחלת להקציף אז תוסיפי עוד 6 ביצים ותכפילי את שאר הכמויות פי 1.5
הבעיה היא, שיש מצב שהקערה תעלה על גדותיה. כי גם כמות רגילה העיסה מגיעה כמעט עד שולי הקערה.
 

Gittyf

משתמש רשום
תבנית הכי ענקית.
8 ביצים
2.5 כוסות סוכר
4 כוסות קמח
1 א. אפיה
6 כפות דבש
קצת קינמון
2 כפיות צפורן טחון
כפית סודה לשתיה
כוס שמן
2.5 כוסות מים רותחים
4 כפיות קפה

להקציף ביצים שלמות+סוכר בערך 10 דקות
לערבב בנפרד חומרים יבשים בקערה.
חומרים רטובים בקערה אחרת, (את הקפה להמיס במים הרותחים)
לאחד תערובות
לשפוך לתבנית ענקית
לאפות עד שהעוגה יציבה

הערות:
עשיתי עם קמח כוסמין, יוצא מעולה, לא מרגישים בכלל.
העוגה הזאת, אף פעם!!! לא צונחת, תמיד נשארת גבוהה, אוורירית ורטובה למעלה.
גם הצבע שלה הוא כהה, כמו עוגת דבש (ולא כמו עוגת קפה).
בתאבון!
תודה על מתכון מצוין!!
 

חינרשי

משתמש חדש
@מצליחה אם אני צריכה את העוגה ליום ראשון (חלאקה)
ואני מכינה לפני שבת,
כדאי להקפיא?
או להשאיר בחוץ עטוף טוב?
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  41  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה