זה מתכון קליל ופשוט להכנה וממש טעים
מקור: מזל כהן
חטיף שוקולד ברעיון של חטיף אמריקאי ״ריסס״
מנג׳טים קטנים, יוצא בערך 15
200 גר׳ שוקולד מריר לפחות 70% מוצקי קקאו
1/2 כוס חמאת בוטנים טבעית ללא תוספות
1/4 כוס ממתיק טבעי (מייפל טהור/סילאן/אגבה - לא ניסיתי)
1/3 כוס קמח קוקוס - אין תחליף אחר. אבל אפשר במקרה ואין, לטחון דק שבבי קוקוס.
ההכנה:
להמיס את השוקולד
ואת שאר החומרים לערבב יחד למלית.
להניח כפית שוקולד מומס בתחתית המנג׳ט
מעל כפית מהמלית
ומעל כף שוקולד לכיסוי מלא וישר.
להכניס להקפאה ל30 דקות לפחות.
מושלם ליד התה/קפה (מידי פעם)
ולהחביא היטב שלא יתחסל ברגע..
אני מכינה כמות כפולה
מקור: מזל כהן
חטיף שוקולד ברעיון של חטיף אמריקאי ״ריסס״
מנג׳טים קטנים, יוצא בערך 15
200 גר׳ שוקולד מריר לפחות 70% מוצקי קקאו
1/2 כוס חמאת בוטנים טבעית ללא תוספות
1/4 כוס ממתיק טבעי (מייפל טהור/סילאן/אגבה - לא ניסיתי)
1/3 כוס קמח קוקוס - אין תחליף אחר. אבל אפשר במקרה ואין, לטחון דק שבבי קוקוס.
ההכנה:
להמיס את השוקולד
ואת שאר החומרים לערבב יחד למלית.
להניח כפית שוקולד מומס בתחתית המנג׳ט
מעל כפית מהמלית
ומעל כף שוקולד לכיסוי מלא וישר.
להכניס להקפאה ל30 דקות לפחות.
מושלם ליד התה/קפה (מידי פעם)
ולהחביא היטב שלא יתחסל ברגע..
אני מכינה כמות כפולה