דגים מתכון לדג פורל

מה יש

משתמש מקצוען
דג שלם-
למשוח בנדיבות בשמן זית
לפתוח את בטן הדג ל'האכילו' בשום, צרור נדיב של עלי תיבול, (בשמיטה אין לנו.. שמה מיובש אבל זה לא משתווה) פרוסות דקות של לימון- לא להגזים, מלח- עדיף גס, פלפל, מתאים פלפל לבן אפשר גם שחור.
כתבתי עכשיו בקישור אחר על מתכון לפילה עם פטריות שום וייין- יצא לי להיכן גם עם שלם יצא מאד מוצלח.

פילה כל מתכון דג שאתם אוהבים רק לשים לב שלא יתייבש. עדיף לא תיבול עז מדי- משקיעים בדג טעים שתהנו מהטעם שלו:)
 

לללי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
פורל הוא דג עדין, לא צריך תיבול נוכחי מידי.
שמן זית, מלח, שום ופרוסות פלפלים בצבעים
יוצא מעדן מעודן.
 

נעמה נייהוז

קסם של ניו בורן ✨
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
מומלץ לערבב שמן זית ושמן קנולה, להוסיף שום קצוץ דק, מעט שמיר, ומלח.
לאפות מינימום עד שהדג מתרכך (הזמן משתנה אם אופים שלם או פילה)
טעיםםם
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה