עברתי פה על אשכולות אחרים
וגם מחיפוש באתרים אחרים
זה הכי פחות עבודה
ויוצא פצצה.
לנתח אחד:
שמים בקערה
2 כפות חרדל דיז'ון
1/4 כוס דבש
1/4 כוס יין אדום יבש
מלח פלפל
מערבבים
זהו !!!!!!!!!!!!!!!!
אפשר לתקוע 5 שיני שום בבשר למי שרוצה
(עושים חור עם סכין ודוחפים את השן)
מעסים טוב את הנתח (כן כן ממש מסא'ז היא אוהבת את זה הפרה)
בתבנית מניחים נייר כסף ומעליו נייר אפיה
מניחים את הבשר
שופכים את שאריות המרינדה מהקערה
בלי שיישפך מהנייר אפייה שהבשר ישחה בבריכה
עוטפים היטב לסגירה
לאחר מכן לעטוף שוב פעמיים בנייר אפיה
ואז פעמיים בנייר כסף
חובה בכדי שהנוזלים לא יתאדו
להכניס לתנור על 180
ולשכוח מהבשר ל4 שעות
להוציא
לחכות שיתקרר בכדי שנוכל לפרוס לסטייקים
לשפוך מעל את הרוטב שנשאר
ולהגיש
ביי
וגם מחיפוש באתרים אחרים
זה הכי פחות עבודה
ויוצא פצצה.
לנתח אחד:
שמים בקערה
2 כפות חרדל דיז'ון
1/4 כוס דבש
1/4 כוס יין אדום יבש
מלח פלפל
מערבבים
זהו !!!!!!!!!!!!!!!!
אפשר לתקוע 5 שיני שום בבשר למי שרוצה
(עושים חור עם סכין ודוחפים את השן)
מעסים טוב את הנתח (כן כן ממש מסא'ז היא אוהבת את זה הפרה)
בתבנית מניחים נייר כסף ומעליו נייר אפיה
מניחים את הבשר
שופכים את שאריות המרינדה מהקערה
בלי שיישפך מהנייר אפייה שהבשר ישחה בבריכה
עוטפים היטב לסגירה
לאחר מכן לעטוף שוב פעמיים בנייר אפיה
ואז פעמיים בנייר כסף
חובה בכדי שהנוזלים לא יתאדו
להכניס לתנור על 180
ולשכוח מהבשר ל4 שעות
להוציא
לחכות שיתקרר בכדי שנוכל לפרוס לסטייקים
לשפוך מעל את הרוטב שנשאר
ולהגיש
ביי