מה היחס של כמה שעות 3-4 או יותר???זה נתח של 1 ק''גזה בריסקט, נתח מהדר
בתנור הכי טוב
שימי את הנתח בתבנית אם יש שומן שיהיה כלפי מעלה
פרוסות בצל בכל הצדדים
פלפל שחור
ומה שאוהבים:
יין
קטשופ וחרדל
צ'ילי מתוק
וכאלה
אופים מכוסה בנייר כסף כמה שעות לפי גודל הנתח
מקררים ופורסים
יש לי מתכון מעולה 3למי שיש מתכון טוב לבקר חזה מס'3 אשמח מאוד
את האמת עשיתי תרגום לא מאוד הצלחתי להבין זה נראה מהמםיש לי מתכון מעולה 3
אישית מורידה מהסוכר איזה חצי כוס, וגם מהפלפל קצת פחות ומוסיפה מיםSlow Cooker Beef Brisket with BBQ Sauce
Ultra tender, juicy Slow Cooker Beef Brisket smothered in a homemade BBQ Sauce. Slow cooker, pressure cooker or stove - then caramelise on the BBQ or oven!www.recipetineats.com
אני גם שמה במקום זרעי חרדל - חרדל גרגרים
הרוטב מיוחד - לאוהבי המתקתק... ונשאר גם רוטב שמעולה לשים בתוכו כל בשר אחר.
מבשלת בסיר רגיל (לא בישול איטי) איזה 4 שעות + תלוי בגודל הנתח, לקילו נראה לי מספיק קצת פחות מ 4
את האמת עשיתי תרגום לא מאוד הצלחתי להבין זה נראה מהמםיש לי מתכון מעולה 3
אישית מורידה מהסוכר איזה חצי כוס, וגם מהפלפל קצת פחות ומוסיפה מיםSlow Cooker Beef Brisket with BBQ Sauce
Ultra tender, juicy Slow Cooker Beef Brisket smothered in a homemade BBQ Sauce. Slow cooker, pressure cooker or stove - then caramelise on the BBQ or oven!www.recipetineats.com
אני גם שמה במקום זרעי חרדל - חרדל גרגרים
הרוטב מיוחד - לאוהבי המתקתק... ונשאר גם רוטב שמעולה לשים בתוכו כל בשר אחר.
מבשלת בסיר רגיל (לא בישול איטי) איזה 4 שעות + תלוי בגודל הנתח, לקילו נראה לי מספיק קצת פחות מ 4
מערבבים את התבלינים הבאים :את האמת עשיתי תרגום לא מאוד הצלחתי להבין זה נראה מהמם
אגב, זה הנתח שאני הכי אוהבת.למי שיש מתכון טוב לבקר חזה מס'3 אשמח מאוד
אני השתמשתי ברגיל - שמתי בערך חצי כוס חד פעמיתתודה על התרגום הברור נשמע ממש טוב לגבי החומץ תפוחים אפשר רגיל???
הכנתי לפי ההוראות שלך. (טוב, כמעט. בשלב הבישול במים הוספתי ירקות - גזר, פלפל וסלרי)אגב, זה הנתח שאני הכי אוהבת.
עשיתי אותו לראש השנה והצליח בסדר גודל בס"ד
בשלתי 2 קילו בערך שעתיים במים עם מעל מלח.
קררתי וחתכתי לפרוסות.
הכנתי את התיבול:
בצל מטוגן- הרבה (2 בצלים גדולים)
מים, יין יבש, סילאן, מלח, א. מרק פטריות, פפריקה, פלפל, שום.
כ-3 כפות קמח או קורנפלור לערבב בנוזלים כדי לעבות את הרוטב.
סלרי- 2 גבעולים בערך.
לתקן את התיבול לפני שמכניסים את הנתכים החתוכים.
לבשל- התוך הרוטב עוד כ-שעה. לא יותר
מעדן.
וואו יצא מהמם לא נשאכ כלום!!!יש לי מתכון מעולה 3
אישית מורידה מהסוכר מעט, וגם מהפלפל קצת פחות ומוסיפה מיםSlow Cooker Beef Brisket with BBQ Sauce
Ultra tender, juicy Slow Cooker Beef Brisket smothered in a homemade BBQ Sauce. Slow cooker, pressure cooker or stove - then caramelise on the BBQ or oven!www.recipetineats.com
אני גם שמה במקום זרעי חרדל - חרדל גרגרים
הרוטב מיוחד - לאוהבי המתקתק... ונשאר גם רוטב שמעולה לשים בתוכו כל בשר אחר.
מבשלת בסיר רגיל (לא בישול איטי) איזה 4 שעות + תלוי בגודל הנתח, לקילו נראה לי מספיק קצת פחות מ 4
לטגן בצל, להכניס את הבשר ולסגור אותו מכל הצדדים.למישהו יש מתכון לבשר מס' 10 צוואר
צחוקים, רק כעת אני רואה.@כוס קקאו הכנתי ויצא מושלם!!
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: