בד"כ שבועייםתוך כמה זמן מגיע משלוח?
אני , הספורט מעולות מתכבסות מצוין כל שבועיים במכונה , הילדים שלי עדיין בגיל של משחקים בחולמשהי קנתה נעלים לשבת לבנים / בנות איך האיכות? והמידות ?
ואם יש קישורים אז אשמח
לילדים אף פעם לא הזמנתי משם נעליים.
ממש לא איכותיות. לא שווה את המחיר.משהי קנתה נעלים לשבת לבנים / בנות איך האיכות? והמידות ?
ואם יש קישורים אז אשמח
לא של שבת, אבל קניתי לבן שלי נעלי חול חורף שעבר. החזיקו לו כל העונה ונראות כאילו יכולות לשרוד עוד עונה.משהי קנתה נעלים לשבת לבנים / בנות איך האיכות? והמידות ?
ואם יש קישורים אז אשמח
עכשיו יש 10% הנחהמתי יש שם מבצעים?
גם היום עולה 20 שקל לנקודת חלוקה , 40 עד הביתדוקא אתמול הזמנתי ונתן לי ב20 שח
כןיש 20%?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: