סטודיו לגרפיקה
משתמש מקצוען
מישהו יודע למה לא עונים שם לטלפונים בשופו"א...?
אני מנסה לשער (על סמך הרגשה נטו!) שזה לא כזה מפואר מצד אחד ומצד שני זה לא כזה נורא.אני מנסה להבין מה הולך כאן....
בתחילת האשכול מהללים ומשבחים את המקום,
ובסופו כותבים: עכברים, מקקים לא להתקרב....
?????
שלום לכולם כאן ההנהלה של רויאל חוף צאנז.
קודם כל רציתי להודות לאנשים פה אשר נתנו לנו ביקורת חיובית. מקווים שבעזרת השם תחזרו אלינו ונשמח לתת לכם את השירות(:
בכל מקרה אנחנו בתהליכי שינוי שבאים עלינו לטובה ועקב כך, עובדי רויאל חוף צאנז התחלפו אז לכל אלה שהיה להם עוול במקום האירוח נשמח לתת להם זיכוי וכמובן תמיד נדע איך להשתפר.
בשורות טובות לכולם!
דן
שלום וברכה, המקום שלנו לא פונה לאף חוף מתרחצים! המקום שלנו פונה אך ורק לים!! חשוב להדגיש שהמקום שלנו פרטי זשה אומר כניסה פרטית, ג'קוזי פרטי ונוף פרטי.האם הדירות שלך פונות לנוף החוף הנפרד, או החוף המעורב?
כי אם רואים מהחלון את חוף העונות למשל, אז לא כדאי לקרוא לעצמך "חוף צאנז".
שלום רב, מזומן לפנות אלי דרכי 0503349141שלום וברכה להנהלה של רויאל חוף צאנז
ברצוני לשאול שאלה
אני שייך לקהילה שמונה כמה מאות משפחות רב הקהילה הוא יהודי מאוד חשוב שמוסר את נפשו עבור בני קהילתו וגם לאלו שלא
עקב העבודה המאומצת שלו ניסינו כמה פעמים לשכנעו לצאת לחופשה קצרה אך הוא סירב
לאחרונה הצלחתי לשכנע אותו לצאת רק לכמה שעות להתאוורר במקום ריק מאנשים
רציתי לשאול אם יש איזה צימר עם פרטיות מוחלטת דהיינו שמתוך הצימר או הדירה לא רואים נפש חיה אבל אפשר לראות את הים
אם כן תחזירו תשובה פה ואני כבר יצור אתכם קשר
השאלה מופנת לכל מי שיודע על כזה מקום שישאיר פה פרטים
בתודה מראש
משומה זכור לי שמהדירות רואים את הטיילת ואת הכניסה לחוף העונותשלום וברכה, המקום שלנו לא פונה לאף חוף מתרחצים! המקום שלנו פונה אך ורק לים!! חשוב להדגיש שהמקום שלנו פרטי זשה אומר כניסה פרטית, ג'קוזי פרטי ונוף פרטי.
בנוסף אדגיש את זה פה - המקום שלנו לא מיועד למסיבות אז מי שמעוניין באירועים מסוג זה אנחנו פחות מתעסקים באירועים אלה זוגות, משפחות ואווירה טובה ופרטית.
לגבי שאלתך, שוב, אצלנו בשונה ממקומות האחרים באזור הנוף הוא אך ורק לים!
בברכה ובשורות טובות.
משומה זכור לי שמהדירות רואים את הטיילת ואת הכניסה לחוף העונות
אמנם זה לא החוף עצמו - אבל גם לא רק הים.
חוץ מזה - הדירה מקסימה. ג'קוזי טוב. חדרים נוחים. סלון ומט
היי תודה על הביקורת!משומה זכור לי שמהדירות רואים את הטיילת ואת הכניסה לחוף העונות
אמנם זה לא החוף עצמו - אבל גם לא רק הים.
חוץ מזה - הדירה מקסימה. ג'קוזי טוב. חדרים נוחים. סלון ומטבח מרווח.
זה ממש לא קרוב לחוף צאנז.האם הדירות שלך פונות לנוף החוף הנפרד, או החוף המעורב?
כי אם רואים מהחלון את חוף העונות למשל, אז לא כדאי לקרוא לעצמך "חוף צאנז".
היי, יש לנו גם וגם וכמובן יש מקום לאכול ביחד עד 42 איש. בנוסף אצלנו המקום עובד בקומפלקס היכול לארח 70 אנשים לפי חלוקה פרטית של דירות! שבדירה הגדולה אפשר לאכול כ42 איש.יש בדירות מיטות נפרדות או זוגיות?
אם מגיעים משפחה גדולה (כמה זוגות עם ילדים)
יש אפשרות לאכול כולם יחד?
יש סלון או חדר אוכל גדול?
וכמה מיטות יש בדירה הכי גדולה?
שלום, כמה עולה לילה בדירת הנופש?שלום רב, מזומן לפנות אלי דרכי 0503349141
המקום שלנו צנוע ורואים אך ורק ים !
מוזמנים לקפוץ לבקר במקום. בנוסף, רק אתקן אותך המקום שלנו הוא לא צימר לא מלון ולא וילה אלא דירת נופש על הים- לקהל הדתי חרדי.
בשורות טובות !
לא רואים שום ים רואים רק אבק (ברצינות )מאיזה סוויטות לא רואים בכלל את הכניסה לטיילת אלא רק ים?
אשמח לקבל הצעת מחיר לאמצש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: