צפה בקובץ המצורף 784764צפה בקובץ המצורף 784765
צלמתי לך צילום מסך מאיזה אתר אחד אני עצמי לא הזמנתי משם
Microsoft Surface זה הדגם ויש בכל מני גדלים יש לזה עט שאפשר לקנות לו חודים שונים ולהחליף ההבדל בין החודים זה שיש חוד רך יש חוד רגיל ויש גם חוד שמחליק ממש על המסך יש לזה גם מקלדת אבל כל דבר צריך לקנות בנפרד וזה לא בא באותה קופסא התמונות האלה שהעלתי פה זה סתם רק בשביל הרעיון אבל יש עוד אחרים גדולים יותר
בקיצור .... אני ממש ממליצה זה ממש כמו מחשב !!!
יש לי כזה אבל עם כח עיבוד חזק יותר כי אחרת הפוטושופ קורס.. זה בזמנו עלה יותר חח מעמבן לראות איך ירדו המחירים. אבל להגיד שאני ממליצה על סרפס.... לא בהכרח. בטאבלטים עדיף כבר את מאק אין להם ממש מתחרים. אחרי וואקום ממש קשה לי לחזור לעט של הסרפס שיש לו בטריה מעצבנת שקשה למצוא בארץ והוא גם פחות טוב מבחינת ביצועים וכבד ואין לו רוטציה שזה הדבר שאני הכי משתמשת בו בכל ציור. יש לhuion לוחות גדולים יותר וטובים בטווח מחירים של 1200 ואילך. פחות מזה זה בדרכ מוצרים כמו מה שכבר יש לך וחבל להשקיע בעוד אחד כזה. אפשרי לצייר בזה וזה יותר שומר על הגב מאשר לצייר על המסך אבל זה מצריך יותר מאמץ להבין מה קורה על המסך ומה היד מציירת כי הם בשני מקומות שונים. יש לנו מורים שמציירים ככה ומגיעים לתוצאות מדהימות. לי זה לא נוח. יש לך שלל מוצרים בלינקיה עם המלצות שונות בטוחה שתמצאי שם מה שמתאים לך.