אמנם לא כמו התלתלים של מילכי. ואין לה שש סוגי תסרוקות...
אבל בכל זאת.
אבל בכל זאת.
נכתב ע"י תמר;1025310:תמונות מדהימות, ילדה יפיפיה!
בתמונה השניה מציק לי קצת הפרופיל מתכת(זו דעתי האישית) ההבעה מושלמת!
נכתב ע"י רבקה.;1025333:הצילום חמוד והילדה מתוקה, אבל אני מסכימה עם RMO שהפוזה בתמונה השניה לא מוצלחת. נראה חנוק/כלוא, לא מוצלח.
אני מתה על הרקע הצהוב.
עיבוד הצבעים לא טוב. נראה שדגמת צבע באמצעות הטפטפת, וזה נתן גוון ירוק-כחול עז לגוונים הכהים. התלתלים כחולים קצת, ובעיקר הצל שמתחת לצוואר ולעצמות הגבה - כחלחל-ירוק מאוד.
נסי לאזן את הגוונים לפי העין, לא בשימוש בטפטפות למיניהן.[/QUOTE
לא השתמשתי בשום טפטפת. וניסיתי לאזן לפי העין. אבל הסתבכתי כי הפנים שלה היו קצת אדומות כי היא היתה אחרי ריצות וריקודים. לכן זה כנראה מה שגרם לי להגיע לקיצוניות השניה...
נכתב ע"י PV;1025335:לא השתמשתי בשום טפטפת. וניסיתי לאזן לפי העין. אבל הסתבכתי כי הפנים שלה היו קצת אדומות כי היא היתה אחרי ריצות וריקודים. לכן זה כנראה מה שגרם לי להגיע לקיצוניות השניה...
תודה לך על המידע שאת מחלקת זה באמת ראוי להערכה!נכתב ע"י רבקה.;1025646:אפשר לאזן מקומית רק את הלחיים, באמצעות שימוש במסיכה. בחלונית השכבות אפשר לפתוח שכבת התאמה: לוחצים על העיגול השחור-לבן בתחתית חלונית השכבות, ובוחרים שם ב-color balance.
משחקים עם הצבעים כפי שמתאים ללחיים, ואז לוחצים קונטרול+i כדי להפוך את מסיכה השכבה לשחורה. לוחצים מברשת לבנה ומציירים על הלחיים של הילדה כדי שהמסיכה של השכבה תלבין בלחיים - כלומר תגרום לשכבת איזון הצבעים לבוא לידי ביטוי בלחיים.
בהצלחה!
נכתב ע"י PV;1025684:,
עד עכשיו ציירתי על הכל עם המברשת השחורה ואז עברתי מקומית עם הלבנה על החלקים הנדרשים. והקיצור הזה דווקא נחמד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: