מתארגנת קבוצה לרכישת פאה במחיר מיוחד

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י פסק זמן;1439073:
למה שלא נחליט בתור קבוצה גדולה-
שכולנו מצטרפות (כלומר מי שתצטרף), אבל גג עד מחיר מסויים לכל אורך.

הנחה של 500 שקלים לא אמורה לגרום לכולנו לרוץ בהתלהבות...

אחרי הכל, היא מקבלת כאן מעבר לכמות של לקוחות מהקבוצה הזו-
גם חשיפה גדולה מפה לאוזן,
אם הפאות אכן מוצלחות-
היא כבר תראה שם את החברות והמשפחה של כולנו...
וזו חשיפה ענקית לקהל לקוחות חדש, בתקופה קצרה.

פאה באורך כתף 7-7.5 אלף - היא לא מחיר מציאה,
ויש כאלו מעולות, מידיעה, אצל יפי קמינר!

כך שנגיע אליה רק בהנחה משמעותית!

אני רוצה שתביני
אסתי לעולם לא מוכרת את הפאות שלה בהנחה, כי היא מאמינה שהן מעולות ושוות את המחיר. המקסימום שהיא נותנת זה את העיצוב מתנה.

לכן אני מנסה לארגן קבוצה שתהיה כוח קניה מספיק משמעותי כדי שהיא תסכים לתת מחיר טוב. אני שונאת להיות שיווקית, אבל איך שאני רואה את המצב זאת הזדמנות באמת חד פעמית. כשהכוונה של כולנו כאן היא לקבל הנחה של יותר מ500 שקל. בואי נראה מה יהיה הקבוצה ולפי זה נראה איזה מחיר נצליח לקבל.

עפולה

משתמש מקצוען
נכתב ע"י GRN;1439108:
אני רוצה שתביני
אסתי לעולם לא מוכרת את הפאות שלה בהנחה, כי היא מאמינה שהן מעולות ושוות את המחיר. המקסימום שהיא נותנת זה את העיצוב מתנה.

לכן אני מנסה לארגן קבוצה שתהיה כוח קניה מספיק משמעותי כדי שהיא תסכים לתת מחיר טוב. אני שונאת להיות שיווקית, אבל איך שאני רואה את המצב זאת הזדמנות באמת חד פעמית. כשהכוונה של כולנו כאן היא לקבל הנחה של יותר מ500 שקל. בואי נראה מה יהיה הקבוצה ולפי זה נראה איזה מחיר נצליח לקבל.
משפט סיכום: את לא פועלת למען האינטרס של הקבוצה, אלא למען הפאנית שעדיין לא ברור הקשר שלך אליה, פסק זמן מציעה לפעול למען האינטרס של הקבוצה ואת דוחה זאת על הסף עם הצהרה שאצלה אין הנחות וכו', יתכן שאת צודקת שאין אצלה הנחות אך למה לא לנסות?:confused::rolleyes::cool:

מזל בן הרוש

משתמש צעיר
נכתב ע"י עפולה;1439180:
משפט סיכום: את לא פועלת למען האינטרס של הקבוצה, אלא למען הפאנית שעדיין לא ברור הקשר שלך אליה, פסק זמן מציעה לפעול למען האינטרס של הקבוצה ואת דוחה זאת על הסף עם הצהרה שאצלה אין הנחות וכו', יתכן שאת צודקת שאין אצלה הנחות אך למה לא לנסות?:confused::rolleyes::cool:

אני לא מבינה על מה ההתקפה.
המחירים שGRN ציינה אכן לא זולים (7-7.5 אלף לפאה באורך רגיל)
אבל הם לפני הנחה!!!!!!!

היא כבר כתבה בתחילת האשכול שהיא שואפת להגיע ל20% הנחה, תלוי בגודל הקבוצה.
כך שתסכימו איתי שפאה ב5600-6000 ש"ח כולל עיצוב זה בהחלט זול מאד.
מתוך הנחה שאתן סומכות ומכירות את איכות הפאה שהיא אכן כמו של יפי קמינר.

זה לא משנה מאיזה אינטרס היא מגיעה, המטרה טובה ויכולה לתת לכולנו אפשרות להנחה משמעותית בפאות טובות מאד.
אז למה לא?

סטודנטית

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אשמח לקבל את הקטלוג למייל: 4050960 בג'ימייל.
אני גם מעוניינת להצטרף במחיר טוב!

sms

משתמש רשום
נכתב ע"י מזל בן הרוש;1439185:
אני לא מבינה על מה ההתקפה.
המחירים שGRN ציינה אכן לא זולים (7-7.5 אלף לפאה באורך רגיל)
אבל הם לפני הנחה!!!!!!!

היא כבר כתבה בתחילת האשכול שהיא שואפת להגיע ל20% הנחה, תלוי בגודל הקבוצה.
כך שתסכימו איתי שפאה ב5600-6000 ש"ח כולל עיצוב זה בהחלט זול מאד.
מתוך הנחה שאתן סומכות ומכירות את איכות הפאה שהיא אכן כמו של יפי קמינר.

זה לא משנה מאיזה אינטרס היא מגיעה, המטרה טובה ויכולה לתת לכולנו אפשרות להנחה משמעותית בפאות טובות מאד.
אז למה לא?

אם 20% זה המקס' שהיא רוצה להגיע, אז שתרד עכשיו מהרעיון כי בטוח לי שחצי מהקבוצה פה (אם לא יותר) מצפה להנחה משמעותית יותר...

שירי כהן

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
20% הנחה זה המון, למה את מצפה?..

מילה בסלע

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
20% מ- 7000 ש"ח יוצא הנחה של 1400 שקלים. ועדיין במחיר 5600 איני קונה פאה.

efrat1

משתמש סופר מקצוען
יוצרי ai
כבר חשבתי שכולכן עשירוווווווות...

שירי כהן

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
נכתב ע"י מילה בסלע;1439249:
20% מ- 7000 ש"ח יוצא הנחה של 1400 שקלים. ועדיין במחיר 5600 איני קונה פאה.

אני בעדך, אבל ההנחה יפה. :)

שוצי

משתמש פעיל
D I G I T A L
אם זו פאה מעולה, זה שווה יותר מ5600
וזה ממש משתלם,
נותר רק לברר אם על טיב הפאות,

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
למיטב הבנתי, %20 זו הנחת המינימום, שיכולה לגדול ככל שהקבוצה תגדל.
ג'י, קחי אותי בחשבון. ויתכן שאצרף אחיות ואת אמי.

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י עפולה;1439180:
יקירתי היקרה
אני לא אשת שיווק, בכלל לא, כל מי שמכיר אותי יודע את זה.

אספר לך דברים כהווייתם; אני חברת ילדות של אסתי. כבר 10 שנים שלא היה לי איתה קשר, למעט אולי פגישות מקריות ברחוב, נדירות גם הן, או 2-3 שיחות טלפון. אם את רוצה פירוט מדוייק אז הדיבור האחרון שלי איתה היה בחול המועד סוכות מחוץ ל'יש' על גברנו וטפנו. שוחחנו כמה דקות, על כמה ילדים יש לי ולה, מה השמות שלהם, מה את עושה היום ואיך הולך העסק (אם אני זוכרת נכון לא דיברנו על מידת הנעליים) . לא הסתרתי את זה בכלל, כתבתי די בתחילת האשכול שיש לי היכרות מוקדמת איתה.

בנוסף, אני אוהבת מאוד לארגן קבוצות רכישה, וכבר ארגנתי כמה וכמה קבוצות, חלקן כאן בפרוג (פונטים של מאסטרפונט, פונטים של פונטייפ, קניית מחשבים, ואולי עוד כמה, הוותיקות בטח זוכרות).

הרעיון לעשות קבוצת רכישה לפאות הוא רעיון שלי שמתבשל לי בראש כבר כמה שנים, בלי שום קשר לאסתי. לא דיברתי עם אסתי על זה מעולם, ואין לי שום קשר לעסק שלה.

לפני סוכות הבטחתי כאן לאיזו ניקית שאנסה לארגן קבוצה, ורק עכשיו הצלחתי להגיע לזה: לדבר עם אסתי ולשאול לדעתה. את האמת, שאסתי לא יותר מדי ששה לעשות את זה, ואני אומרת לך את זה בשיא הכנות, אבל אני חושבת שגם לנו וגם לה זה יהיה טוב.

יותר מזה, כשהתחלתי לארגן את הקבוצה אפילו לא ידעתי אם אני אקנה פאה בעצמי או לא, כיוון שהמחיר ההתחלתי מאוד יקר לי, ואין לך מה לעשות אלא להאמין לי שיש כאלו אנשים בעולם :)

אה, ולגבי סוף הדברים שלך -
ברור, אבל ברור לגמרי, שאני מנסה להביא למחיר הטוב ביותר. זה טבוע בדמי. זה חשוב לי בדיוק כמו שזה חשוב לכל החבר'ה כאן, ואולי גם קצת יותר, כי בעיניי זו הצלחה שלי לגרום לכך שאנשים יצליחו לקבל מוצר באמת טוב במחיר באמת זול. בעיניי 20 אחוז זו הנחה יפה, והייתי רוצה מאוד הנחה גדולה יותר, אבל את זה באמת אפשר להשיג רק עם קבוצה מאוד גדולה.

שירי כהן

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
חברה שלי מתענינת, אשמח שתעדכני אותי אם מתגבש.
היא בדיוק רוצה לקנות פאה.
תודה!

bekki

משתמש מקצוען
גי'
תשלחי לרשימת תפוצה את תמונות הקטלוג. [כשאת יושבת רגל על רגל]

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה