שלחתי בפרטייש לי את המספר שלו
ולדאבוני הוא לא עונה..
ככה עובדת הקשרי לקוחות של מכבי?
בינדר - 050-4103220
לא ניתן לשלוח לכם הודעה בפרטילמי יש טלפון של יוסף בינדר- מתאם קשרי קהילה של מכבי?
תודה רבה
א. התפקיד שלו היום - אינו מנהל לקוחות בב"ב. אם יש באפשרותו, הוא עוזר נפלא. מנסיון.גם לי בינדר לא ענה במספר שהביאו לי בקופה.
השארתי לו הודעה בביפר שזה דחוף מאוד ולא עזר. הוא לא חזר אלי בכלל.
אולי נפנה באופן קבוצתי למכבי ונשאל האם לא אמור להיות מענה מיידי לפניות חריגות?
אולי אנחנו טועים וזה בכלל לא התפקיד שלו??? בכל אופן אם חלק מהתפקיד שלו זה להיות זמין, הוא לא עומד בתפקיד בכלל!!!
זה שהוא לא עונה כי הוא עסוק והוא לא אמרו להיות זמין 24/7 ויש מענה בביפר זה עוד מילא, אבל כשמישהו כותב לו בביפר שמדובר במקרה חרום, אפילו לא חוזרים אליו???? [אגב הפניה הייתה בשעה 5 בצהרים, ולא בשעה לא סבירה]
למה?0527640823 איזנבך
לא עונה בכלל
יש לה טלפון אחר שבו היא כן זמינה?למה?
לי היא זמינה כשצריך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: