אני שמח לשמוע שאתה משתמש מקצוען ןעובד גרפיזה מה שקפץ לי גם.
שרואים אשכול שכל המשתמשים שממליצים אחד אחרי השני חדשים. זה מזכיר הרבה אשכולות מגמתיים עם אותה דרך פעולה.
נכון שלחדשים מותר להגיב כמו כל משתמש אחר. אבל המקריות הזו מחשידה.
כמובן שאין כאן הבעת דעה כזו או אחרת על המבצע או הכולל מאחר ואני לא מכירה את הפרטים.
תודה על האיחולים.אני שמח לשמוע שאתה משתמש מקצוען ןעובד גרפי
אבל יש כאן בפרוג גם הרבה אברכים!!!
ולאברכים אין מה לפרסם פה ואין להם עניין כמו שלך יש עניין, אז זכותם להיות משתמש חדש ולהגיב בדיוק כמוך!!
וזה שאתה משתמש מקצוען לא אמור לגרום לי יותר להאמין לך מלהם
כל טוב והמון הצלחה בעיצוב גרפי.
גם אני תרמתי ממזמן כשעוד לא היה אופציה לכינר וקיבלתי שבת בכינורות, אני יכולה להחליף?שמח מאוד לשמוע את התגובות הנלהבות,
מציין כי נוספו השנה מלונות "כינר גליל" שהוא אחד המלונות הטובים לציבור החרדי וכן "ציפורי בכינרת" ו"ניר עציון" בכרמל.
גם זכות בלימוד תורה וגם נופש לנשמה בעיסקה אחת.
ממש לא קשור, אני יחסית חדשה ולא קשורה לאף אחד!!זה מה שקפץ לי גם.
שרואים אשכול שכל המשתמשים שממליצים אחד אחרי השני חדשים. זה מזכיר הרבה אשכולות מגמתיים עם אותה דרך פעולה.
נכון שלחדשים מותר להגיב כמו כל משתמש אחר. אבל המקריות הזו מחשידה.
האם בסוף השבת יש "סימפוזיון" שיושבים לך על הראש כדי להמשיך לתרום?אנחנו היינו שבת בצפת ונהננו באופן מיוחד!!
היה ממש מושלםםםםם
שירות VIP לכל בקשה!!
הסכום במנדיס הספיק לשבת מלאה ומפנקת...
ממליצים ביותר!!!
ממש ממש לא!!האם בסוף השבת יש "סימפוזיון" שיושבים לך על הראש כדי להמשיך לתרום?
208 כפול 12 חודשים יוצא 2500 שקלסתם מתענינת,
למה זה משתלם לכולל לעשות את זה?
אחרי שהם משלמים את החופשה מה נשאר לכולל?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: