Website Development‏ משתפת באתר חדש שעיצבתי ובניתי לחברת הפקות אירועים

י. שלמה כהן

משתמש מקצוען
א. המלל בכניסה למטה "ברוכים הבאים לאתר הבית שלנו שמחים שבאת בזמן לאירוע שמרנו לך מקום מיוחד בשורה הראשונה!" מרגיש לי ארוך וכפול מידי.. אולי נגיד הייתי עושה "ברוכים הבאים לאתר הבית שלנו" בשורה אחת בכתום, ואת "שמחים שבאת בדיוק בזמן לאירוע שלך" בשורה מתחת בלבן (גם לשבור את האורך וגם הוספתי את ה 'שלך', אחרת לאיזה אירוע? עכשיו זה באת בזמן לסגור לאירוע שלך)

ב. אחרי הקטע שלו הסיפור האישי שלו מופיע השם ומתחת מנחם פרנקל ומתחת "מנכל וכו" המנכל וכו זה בהטייה, לענד מספיק שהשם בבולד והתפקיד לא, לא כך?

ג. בקטע של השירותים שלנו יש את האייקונים אחד מהם בלבן בלבד משום מה ולא כמו כל החברים שלו

ד.הטיפים מפנים לקובץ.. למה?(מעבר לזה שהוא לא בשפה של האתר) לא יותר יפה לפתוח לזה עוד פינה ? (אולי בפופאפ שנפתח בלחיצה) אם כבר קובץ אז שישלח למייל ויהיה יותר ארוך ומפורט וכו ויכלול גם הרשמה למייל ומשם צפונה

ה. המשפט "הספירה לאחור, לאירוע יוצא לדרך" קצת הסתבך לי בלשון.. אולי כדאי ללטש (עוד) טיפה, נגיד להוריד א המילה לאירוע או להוסיף לאירוע 'שלך' (הספירה לאחור לאירוע שלך, יוצאת לדרך).

ו. וחוצמזה (על הקודם - ה ) הוא ממוקם לא גבוה מידי? מי שגלל עד אליו בתכלס לא התרשם עדיין מכלום (אפ הגלריות עדיין לא עלו), נגיד הייתי עושה את הסיפור במקומו מתחת את הלקוחות (שלא רשום להם כותרת..) מתחת את ההמלצות ואז אותו וההמשך

ז. משהו אחד אחרון הדף פתיחה לא ריק מידי, כאילו הבנתי שזה בשביל ה"שנתחיל את המופע" אבל עדיין הייתי מוסיף בו משהו טיפה, אולי מסגרת אולי וילון אולי משהו שטיפה ישבור את השחור שחור הזה (במיוחד שגם ההדר רק טקסט על אותו רקע שחור)

ח. לא הארה, כן נקודה . אין את הריחופים הנדושים..

מקווה שלא הארכתי מידי... אלו כמה דברים שקצת קפצו לי כשעברתי עליו

יאלילי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
חסום באתרוג, ייקח לפחות יום עסקים עד שיבדקו..

רבקהm

עיצוב ובנית אתרים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
D I G I T A L
א. המלל בכניסה למטה "ברוכים הבאים לאתר הבית שלנו שמחים שבאת בזמן לאירוע שמרנו לך מקום מיוחד בשורה הראשונה!" מרגיש לי ארוך וכפול מידי.. אולי נגיד הייתי עושה "ברוכים הבאים לאתר הבית שלנו" בשורה אחת בכתום, ואת "שמחים שבאת בדיוק בזמן לאירוע שלך" בשורה מתחת בלבן (גם לשבור את האורך וגם הוספתי את ה 'שלך', אחרת לאיזה אירוע? עכשיו זה באת בזמן לסגור לאירוע שלך)

ב. אחרי הקטע שלו הסיפור האישי שלו מופיע השם ומתחת מנחם פרנקל ומתחת "מנכל וכו" המנכל וכו זה בהטייה, לענד מספיק שהשם בבולד והתפקיד לא, לא כך?

ג. בקטע של השירותים שלנו יש את האייקונים אחד מהם בלבן בלבד משום מה ולא כמו כל החברים שלו

ד.הטיפים מפנים לקובץ.. למה?(מעבר לזה שהוא לא בשפה של האתר) לא יותר יפה לפתוח לזה עוד פינה ? (אולי בפופאפ שנפתח בלחיצה) אם כבר קובץ אז שישלח למייל ויהיה יותר ארוך ומפורט וכו ויכלול גם הרשמה למייל ומשם צפונה

ה. המשפט "הספירה לאחור, לאירוע יוצא לדרך" קצת הסתבך לי בלשון.. אולי כדאי ללטש (עוד) טיפה, נגיד להוריד א המילה לאירוע או להוסיף לאירוע 'שלך' (הספירה לאחור לאירוע שלך, יוצאת לדרך).

ו. וחוצמזה (על הקודם - ה ) הוא ממוקם לא גבוה מידי? מי שגלל עד אליו בתכלס לא התרשם עדיין מכלום (אפ הגלריות עדיין לא עלו), נגיד הייתי עושה את הסיפור במקומו מתחת את הלקוחות (שלא רשום להם כותרת..) מתחת את ההמלצות ואז אותו וההמשך

ז. משהו אחד אחרון הדף פתיחה לא ריק מידי, כאילו הבנתי שזה בשביל ה"שנתחיל את המופע" אבל עדיין הייתי מוסיף בו משהו טיפה, אולי מסגרת אולי וילון אולי משהו שטיפה ישבור את השחור שחור הזה (במיוחד שגם ההדר רק טקסט על אותו רקע שחור)

ח. לא הארה, כן נקודה . אין את הריחופים הנדושים..

מקווה שלא הארכתי מידי... אלו כמה דברים שקצת קפצו לי כשעברתי עליו
תודה רבה על ההערות המפורטות!!
אבדוק אותם, בכל מקרה הטקסטים/ טיפים/ סרטונים לא שלי
איקונים- אמורים להשתנות לאחרים עם צבע אחיד

י. שלמה כהן

משתמש מקצוען
גם על הטקסטים את יכולה להציע להם שינוי, בכ"ז מי שחתום למטה זו את

כמובן מה שנראה וכו

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ש'

קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה