לא רק זה - ה'מייבינים' יודעים גם להזיז את הטשולנט על הבלעך קדימה ואחורה (ממש מעל האש או קצת ליד) כדי שיבעבע בדיוק במידה הנכונה...ה"מבינים" טוענים שהצ'ונט מתחמם טוב יותר על בלעך מאשר פלטה.
יש כזה דבר ??בקניית פלטה חשמלית, חשוב מאוד - להקפיד, שקופסת החיבורים תהיה מפח ולא מפלסטיק!
ה'מייבינים' אצלנו עסוקים בלגנוב טשולנט, אלו שלא הספיקו מנסים למצוא פוזיציה טובה לשאריות...לא רק זה - ה'מייבינים' יודעים גם להזיז את הטשולנט על הבלעך קדימה ואחורה (ממש מעל האש או קצת ליד) כדי שיבעבע בדיוק במידה הנכונה...
אני שמעתי שאחת הבעיות בבלעך זה שהחיישן הזה הוא "יודע" לנתק את הגז פשוט לפי מידת חום - אם מתקרר אז מפסיק להזרים גז כי זה אומר שהאש נכבתה ובבלעך לוקח לחום המון זמן לפוג כי הבלעך עדיין רותח אז החיישן לא "מרגיש" שכבתה האש ועד שיתקרר ותופסק זרימת הגז יכול לקחת המון זמן.כיום, כמעט כל הכיריים עם חיישן לניתוק הגז במקרה שהאש נכבית.
וגלאי עשן מומלץ סתם כך למניעת שריפות בבית.
קרא לנו יותר מפעם אחת שכבה הגז תחת הבלעך ולא היתה דליפת גז. (היינו מרגישים לפי הריח - החוש הכי חזק שלי...)אני שמעתי שאחת הבעיות בבלעך זה שהחיישן הזה הוא "יודע" לנתק את הגז פשוט לפי מידת חום - אם מתקרר אז מפסיק להזרים גז כי זה אומר שהאש נכבתה ובבלעך לוקח לחום המון זמן לפוג כי הבלעך עדיין רותח אז החיישן לא "מרגיש" שכבתה האש ועד שיתקרר ותופסק זרימת הגז יכול לקחת המון זמן.
מעניין למה משרד האנרגיה מפרסמים שוב ושוב על הסכנה בשימוש בבלעך, ומשכנעים להשתמש רק בפלטה חשמלית.שימוש בפלטה חשמלית עלול להיות מסוכן פי כמה....
כי הם אנטישמים ורוצים שכל החרדים ימותו.מעניין למה משרד האנרגיה מפרסמים שוב ושוב על הסכנה בשימוש בבלעך, ומשכנעים להשתמש רק בפלטה חשמלית.
חגי תשרי - שימוש בטוח בגז בישול!
משרד האנרגיה מגיש לציבור הנחיות בנושא בטיחות גז ביתי לקראת חגי תשריwww.gov.il
לא רק אני מרגישה כך...כי הם אנטישמים ורוצים של החרדים ימותו.
מה לא מובן.
תנוח דעתך, אני לא מרגישה כך.לא רק אני מרגישה כך...
כן, השאלה מה יותר גרוע...פעם הביאו כאן כתבה מהידברות בנושא סכנת הפלטות החשמליות ואיכותן הירודה.
כשמשתמשים בשבת בגנרטור או מצבר, הפלטה היא אופציה כמעט לא רלוונטית.איזה יתרון יש לבלעך? מה כל כך אטרקטיבי בו?
אני חושבת שאם זה מכשיר שאושר על ידי מכון התקנים אין בו סכנה.פעם הביאו כאן כתבה מהידברות בנושא סכנת הפלטות החשמליות ואיכותן הירודה.
הבעיה ביום טוב היאבשנים האחרונות בכל הכיריים מותקנים חיישנים חשמליים העוצרים את זרימת גז הבישול ברגע שהלהבה כבה,
ולכן יש בעיה להדליק אש ביום טוב.
אין להשוות את רמת החום של האוכל. חוץ מזה, אף פעם לא תגיעי קרוב מידי לשבת ואז תגלי שהפלטה הלכה בדרך כל הארץ...שואלת כדי להבין באמת ובתור אחת שהכירה כל חייה רק פלטות.
איזה יתרון יש לבלעך? מה כל כך אטרקטיבי בו?
חוסך המון חשמל, נתון שרלוונטי מאד למשתמשים בחשמל מגנרטור.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: