לנו בבית יש מטחנה שמתחברת למיקסר של בוש (לא יודעת לומר איזה דגם) והיא מעולהאז זהו,
המחירים הגבוהים של הבשר טחון ,האיכות ואי הידיעה מה באמת אנו קונים... הביאו אותנו לחשוב על קניית מטחנת בשר.
נשמח לשמוע מניסיון האם ניתן לטחון בבית במטחנה ביתית?האם מדובר בתהליך ארוך ומייגע?
נשמח לדגם מומלץ ולכל מידע וטיפ בנושא.
גם אנחנו עברנו לטחון בשר בבית וזה שווה ונוח מאודאז זהו,
המחירים הגבוהים של הבשר טחון ,האיכות ואי הידיעה מה באמת אנו קונים... הביאו אותנו לחשוב על קניית מטחנת בשר.
נשמח לשמוע מניסיון האם ניתן לטחון בבית במטחנה ביתית ?האם מדובר בתהליך ארוך ומייגע?
נשמח לדגם מומלץ ולכל מידע וטיפ בנושא.
איזה מכונה?גם אנחנו עברנו לטחון בשר בבית וזה שווה ונוח מאוד
גם לי יש מכונה של מולינקס - מעולה קניתי סכינים חדשים בגרושים באליקספרס פשוט מעוליםלנו יש מטחנה שמתחברת למיקסר קנווד פשוט וקל
רק כדאי לעצור מידי פעם שהמיקסר לא יעבוד מידי חזק
גם לי יש מכונה של מולינקס ואין כמו לטחון בבית, אתה יודע מה אתה טוחן, וגם מחינת מחיר זה יותר זול, מה שכן מומלץ לטחון פעם בתקופה
לא.זה בסדר להפשיר ואז להקפיא שוב כשזה טחון ?
אני גם מתלבטת, כי כל ההתעסקות עם הטחינה וכו' לוקחת הרבה זמן, וזה יותר מורכב כשכל פעם זו כמות קטנה ....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: