דרוש מידע משתמשים במטחנת בשר? מומלץ לטחון בבית?

M. L.

משתמש פעיל
אז זהו,
המחירים הגבוהים של הבשר טחון ,האיכות ואי הידיעה מה באמת אנו קונים... הביאו אותנו לחשוב על קניית מטחנת בשר.

נשמח לשמוע מניסיון האם ניתן לטחון בבית במטחנה ביתית?האם מדובר בתהליך ארוך ומייגע?
נשמח לדגם מומלץ ולכל מידע וטיפ בנושא.
 

חנהנה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אז זהו,
המחירים הגבוהים של הבשר טחון ,האיכות ואי הידיעה מה באמת אנו קונים... הביאו אותנו לחשוב על קניית מטחנת בשר.

נשמח לשמוע מניסיון האם ניתן לטחון בבית במטחנה ביתית?האם מדובר בתהליך ארוך ומייגע?
נשמח לדגם מומלץ ולכל מידע וטיפ בנושא.
לנו בבית יש מטחנה שמתחברת למיקסר של בוש (לא יודעת לומר איזה דגם) והיא מעולה
טוחנת הכל...
 

אפיפית

משתמש מקצוען
אני משתמשת רק בעוף טחון - לא בבשר
טוחנת במעבד מזון - יוצא מצוין בקלי קלות
 

ישא ברכה

משתמש פעיל
אז זהו,
המחירים הגבוהים של הבשר טחון ,האיכות ואי הידיעה מה באמת אנו קונים... הביאו אותנו לחשוב על קניית מטחנת בשר.

נשמח לשמוע מניסיון האם ניתן לטחון בבית במטחנה ביתית ?האם מדובר בתהליך ארוך ומייגע?
נשמח לדגם מומלץ ולכל מידע וטיפ בנושא.
גם אנחנו עברנו לטחון בשר בבית וזה שווה ונוח מאוד
 

אמיליה

משתמש מקצוען
לי יש מטחנה של מולינוקס עם המנוע הפנימי החזק יותר
טוחנת כבר שנים
עם הזמן למדתי פטנטים כדי שיהיה תהליך קל ולא מתיש
דבר ראשון- לא לקנות בשר שומני (יש חלקים שיש בהם יותר שומן ואז זה נתקע על הסכין)
דבר שני- לשמן את החלקים של המטחנה עם מעט שמן לפני כל שימוש
דבר שלישי והכי חשוב- לטחון את הבשר כשהוא חצי קפוא
כשהוא מופשר לגמרי, זה לוקח לי כפול זמן, הבשר יותר נתקע בין ההלהבים ואז לעצור ולנקות זה סיוט.

בהצלחה!
 

מה שאני

משתמש מקצוען
לנו יש מטחנה שמתחברת למיקסר קנווד פשוט וקל
רק כדאי לעצור מידי פעם שהמיקסר לא יעבוד מידי חזק
 

סתםם

משתמש פעיל
אני טחנתי חזה הודו במטחנה שמתחברת למיקסר מאד מרוצה לקח לי שתי דקות ויוצא הרבה יותר טוב מהחנות
 

נועה מ

משתמש מקצוען
איזה חלקים אתם טוחנים?
קבלתי מתנה מטחנה ואין לי מושג איך להשתמש בזה
 

קמארנא'ר

משתמש צעיר
גם לי יש מכונה של מולינקס ואין כמו לטחון בבית, אתה יודע מה אתה טוחן, וגם מחינת מחיר זה יותר זול, מה שכן מומלץ לטחון פעם בתקופה
 

אפכא מסתברא

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
מטחנה כדאי לקנות חזקה במיוחד, כדי שהמנוע לא יישרף. לנו יש בראון כבר כשני עשורים והיא ב"ה מצוינת. את הבשר כדאי לחתוך לחתיכות קטנות לפני הטחינה, כך שגם אם יש בו חלקים פחות רכים זה לא יתקע את כל העסק.
 

יעל.ב.

משתמש פעיל
גם לי יש מכונה של מולינקס ואין כמו לטחון בבית, אתה יודע מה אתה טוחן, וגם מחינת מחיר זה יותר זול, מה שכן מומלץ לטחון פעם בתקופה

זה בסדר להפשיר ואז להקפיא שוב כשזה טחון ?
אני גם מתלבטת, כי כל ההתעסקות עם הטחינה וכו' לוקחת הרבה זמן, וזה יותר מורכב כשכל פעם זו כמות קטנה ....
 

שלום וישראל

מהכח אל הפועל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
אנחנו טוחנים בבית, את החלקים שיש עליהם מבצע באותו הזמן... זה יכול להיות 7, 10, 2, 3 ועוד.
פעם בכמה חודשים קונים כמות [5-6 ק"ג], טוחנים, מחלקים לשקיות אוכל [השפית בדקה שזו הכמות לפעם אחת], ומקפיאים.
 

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
זה בסדר להפשיר ואז להקפיא שוב כשזה טחון ?
אני גם מתלבטת, כי כל ההתעסקות עם הטחינה וכו' לוקחת הרבה זמן, וזה יותר מורכב כשכל פעם זו כמות קטנה ....
לא.
תקני טרי ותטחני ואז תחלקי למנות קטנות ותקפיאי או תקני קוביות לגולאש ותפשירי כל פעם קוביה
 

113570

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כבר שנים שטוחנים לבד
מכינים כמות גדולה יותר ומקפיאים בקופסאות בהתאם לכמות שצריך
 

לארג'

משתמש סופר מקצוען
טוחנים בבית במטחנה של מולינקס 2000 וואט עלה 370 שקל לפני שלוש שנים
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה