האמת שהיא לא ממש חיפשה רציני. סיימה ו' סמינר באב ומייד הלכה לבודקמפ שעדיין בעיצומו.תעשו חשבון אתם כמה הצעות עבודה רלוונטיות היו לה בשנה האחרונה
(כמו שכתבתי, כן התקבלה למטא)
לכן כל כך קשה לה ללכת על משרה כזו...
האמת שהיא לא ממש חיפשה רציני. סיימה ו' סמינר באב ומייד הלכה לבודקמפ שעדיין בעיצומו.תעשו חשבון אתם כמה הצעות עבודה רלוונטיות היו לה בשנה האחרונה
כן, לצערינו זה קורה.שואלת בשביל קרובת משפחה-
הגיוני לשלוח קורות חיים (נכתבו סיוע של אשת מקצוע) במשך חצי שנה ואף פעם לא חזרו אליה?
קורה?
העבודה עצמה בשפות מתקדמות? היא תצא עם נסיון טוב?שבוע טוב לכולם,
הבת שלי סיימה לימודי תכנות אשתקד וכבר כמה חודשים מחפשת עבודה.
הוצעה לה עכשיו משרת סטודנט, 90-120 שעות במשרד ממשלתי. דא עקא, הם דורשים התחייבות שלא תעזוב שנה וחצי.
הנטייה הראשונית שלנו לא ללכת על זה, ולמצוא משרה טובה יותר, במשרד טוב יותר ועם יותר שעות - זה הזמן שלה להשקיע. (בחורה)
מצד שני, אנחנו חוששים שתישאר בלי כלום...
אתם לא מכירים אותי ואין לי עניין להשוויץ, היא בחורה מוכשרת במיוחד שתמיד קיבלה בין הציונים הגבוהים ביותר בשכבה הארצית (למדה מכון לב). התקבלה למטא אבל לא הלכה מבחינה רוחנית.
מה דעתכם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: