חיה בת רבקה
משתמש צעיר
מישהי יודעת אולי איפה יש לקנות משקפי שמש טובות ועדינות?
נכתב ע"י מרשמלו;n5041385:כל כך שונה בני ברק מירושלים???
נכתב ע"י חיה בת רבקה;n5041400:מישהי יודעת אולי איפה יש לקנות משקפי שמש טובות ועדינות?
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;n5040779:והלוואי ויכלתי להרכיב משקפי שמש, כי גם לי מציקה השמש אבל יש לי בעיה אישית בנידון - בגלל משקפי הראיה היקרים שאני זקוקה להן.
נכתב ע"י מרשמלו;n5041385:כל כך שונה בני ברק מירושלים???
חוץ מג'ינס הולכים פה עם שאר הפריטים חופשי...
אז כנראה יש הבדל גם במשקפי שמש....
באמת שלא שמעתי אף פעם דיונים בענין, אולי כי לא דיווחו לי???
ובכלל, מי שמשתמשת בעדשות מגע (כמוני...) מאוד נצרכת לפריט הזה!!!
ודרך אגב הצחיקה אותי ההגדרה "משקפי שמש ברשות הרבים". איפה לובשים אותן אם לא ברשות הרבים?...
נכתב ע"י אסתי ליברמן;n5041398:חצאית גינ'ס נדמה לי שאסור ללבוש משום איסור הליכה בחוקות הגויים.
נכתב ע"י שרינה;n5041784:אוי,המוסכמות האלו...רבים חללים הפילה,
מתי כבר יפסיקו למתג אנשים לפי הפנימיות שלהם ולא לפי
אם היא הולכת עם מנשא
אם היא שמה משקפי שמש
אם היא הולכת עם סנדלים
אם היא הולכת עם תיק על הגב
אם היא הולכת עם גרביים לבנות
אם....
מיש שיש לה עוד שתוסיף...
מקנאה בנשים ששלמות עם עצמן והולכות איך שבא להן כל עוד זה לא נוגד את ההלכה.אלא רק את ה"מה יגידו"
מעניין אם יש בעולם הבא מקום מיוחד לאלו החיים על פי מה יגידו???לפחות שיקבלו שכר על ה"מצווה" ללכת בחוקות כולם..
נכתב ע"י גוד די;n5041793:יש לי שאלה, זה לא נראה לכם לא ראוי שכל מי שרוצה נכנס לאשכול ומחווה דעתו בעניני אפנה לנשים? למה הגברים אמורים לחוות דעה אם משקפי שמש אצל נשים זה בולט או לא, מושך או לא?
ובכל מקרה, באמת חבל שמשקפי שמש מתוייגים כפריט אפנה מודרני. בשביל מה להרוס את העיינים?
אם כולם היו מתחילים ללכת עם זה, וההדגשה על כ-ו-ל-ם, אז לא היתה בעיה. כל הבעיה שחלק נמנעים בגלל ה-מה יגידו, ומי שכן הולך איתם, נראה נועז.
נכתב ע"י עסק;n5041703:יש גם את המשקפיים הרגילות שכשיוצאים לאור הם נהפכות לכהות. אבל אין לי נסיון איתם....
נכתב ע"י שביעית;n5040735:גברים - מעט פחות מקובל בקרב ציבור האברכים השמורים, יותר נפוץ בקרב החולצות הציבעוניות או אברכים יותר מודרנים.
נשים - מקובל ויפה בקרב כל סוגי הנשים. פחות נפוץ ברווקות [זה הולך בד''כ עם פאה] אבל קיים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: