יש לך מספרים?שלום וברכה!
חברה... אני מחפש כבר כמה שעות מישהו שיש לו להשכרי משקפי מציאות מדומה בבני ברק, ועוד לא מצאתי ומי שכבר כן מצאתי אז הכל תפוס(כגון: קול ברמה..) אשמח אם יש למישהו מידע למי יש משקפי...
דחוף....
תודה רבה!
מה המחירים?יש השכרה במודיעין עילית
לקחנו מהם כבר כמה פעמים והיינו מרוצים עד הגג!!!!!
יש להם משחקים לכל הגילאים,
ממשחקים מפחידים למבוגרים - חדר איימה קפיצה מגובה ועוד..
משחקי קרב- אפשר לבקש מהם והם חוסמים אם לא רוצים,
משחקים לילדים - גידול חית מחמד, ריקוד עם רובוט ןעוד..
וסתם משחקים מגניבים כמו רכבת הרים , ריחוף באויר דייג, באולינג , ביקור בתחנת חלל,
ועוד פוול משחקים שאני לא זוכרת כעת
יש להם שירות מעולה והם עונים על כל שאלה והמשקפת מגיעה עם דפי הדרכה + הדרכה טלפונית
ממליצה בחום!!!!!!!
המחירים שלהם ממש זולים!
המספר שלהם 0533177048
משהו מהמם, לקחנו ומאוד נהנינובירושלים יש?
לפי מה שזכור לי זה 20 לשעהמה המחירים?
בהחלט!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: