אני הייתי שבוע! בבית החלמה ואחרי ההחזרים של מכבי שלי שילמתי 400 שח.אז שילמתי שלוש שנים מכבי שלי בשביל לקבל בית החלמה בלידה ובסוף נשארתי בבית
כמו שנאמר: מכבי- הכי בבית בעולם
בחצי שנה האחרונה ?אני הייתי שבוע! בבית החלמה ואחרי ההחזרים של מכבי שלי שילמתי 400 שח.
כמו שנאמר: מכבי- הכי בבית בעולם (ואפילו יותר זול)
אנחנו כן.בחצי שנה האחרונה ?
זה לא קשור לקופות החולים...אבל אם כבר קופות חולים - חייבים לומר מילה טובה על רפואת שינים בחינם,
בעבר היינו משלמים כל חודש סכומים מטורפים לרופאי השינים, וכעת הכל ללא תשלום [כמעט]
מי שרוצה להשקיע באמת במסגרת איכותית, הולך לרופא עינים, מקבל דף עם המספר, ועם המיקוד של העין, ומזמין דרך אליאקספרס, אמנם לא עשיתי זאת, אבל יש לנו חברים שעושים זאת על בסיס קבוע, ויוצא להם מסגרת עם עדשות דקות וכל המעלות האחרות באזור ה150 שקל.
ילד ראשון-שלישי או רביעי ואליך?אני הייתי שבוע! בבית החלמה ואחרי ההחזרים של מכבי שלי שילמתי 400 שח.
כמו שנאמר: מכבי- הכי בבית בעולם (ואפילו יותר זול)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: