עזרה משקיף בקלפי מטעם אגדות ישראל

משפחת לוי...

משתמש מקצוען
לא מדוייק גם בבית היהודי לא שילמו גם שנים אחרי, ולא נדבר על יחד שבכלל אין מהיכן לשלם.אולי מי שמחל על 70 % קיבל משהוא.
אף אחד לא חושב שיו"ר המפלגה אמור להוציא את הכסף מכיסו , הם משלמים רק כאשר המדינה משלמת להם , ומי שהגיע דרך מביא חבר ולא רשום באף מקום הוא בבעיה , אף אחד מפה לא היה משלם לכל אחד שבא ומספר שהוא עבד.
המפלגה שבמצב הכי קשה זה אגו"י ששפכה מיליונים בי-ם על חלומות[/QUOTE]

חושב מחדש

משתמש מקצוען
לא מדוייק
המפלגה שבמצב הכי קשה זה אגו"י ששפכה מיליונים בי-ם על חלומות
[/QUOTE]

עבדתי עם לא מעט מפלגות, כולם כמעט שילמו מיד לאחר שהמדינה העבירה את הכסף,
לגבי הבית היהודי אין לי נתונים,
לגבי מפלגה אחרת שציינת שם, מצבם הכלכלי לפי מבקר המדינה שפיר בהחלט.

ואני לא תומך שלהם.

רחשי הלב

משתמש מקצוען
במפלגות החרדיות לא שמעו עדיין כנראה על 'ביומו תתן שכרו',
זה לא קשור למפלגה כזו או אחרת...
למה ללכלך.
במפלגה שאני קשור אליה, כל מי שהגיש את הטפסים בצורה מדוייקת וברורה, ואין לו בעיות של תיאום מס או דברים אחרים, קיבל את שכרו כדין. מי שעדיין לא קיבל אלו הבעייתים.
ועוד משהו, ככל שדרגתך בפעילות הייתה גבוהה יותר כך אתה מאוחר יותר בתשלום המשכורות. הקודקודים אצלנו עדיין לא קיבלו שקל, עד שאחרון הפעילים בשטח לא יקבל את כספו.

by6199

משתמש מקצוען
D I G I T A L
במפלגות החרדיות לא שמעו עדיין כנראה על 'ביומו תתן שכרו',
זה לא קשור למפלגה כזו או אחרת...

במפלגות אחרות יודעים שהפעילים/עובדים/יועצים לא ישתקו.
אבל מצד שני - כאשר אנחנו עובדים למפלגה שרבותינו אמרו לנו לעבוד לה, ענין התשלום הוא לא העיקר, הוא רק התוספת.
ולא משנה לאיזה מפלגה.
אני מסכים איתך שבהיות והמפלגות החרדיות מייצגים ציבור שישתוק יש יותר סיבות לעיכוב.

בהקשר לתשלום ולחיוב בזמן התשלום, ברוב המקרים המעסיק הוא המדינה, חבר קלפי וכדומה המעסיק הוא המדינה המפלגה היא רק צינור.

כמובן שישנם מינויים רבים במינוי ישיר ובתשלום של המפלגה עצמה

משפחת לוי...

משתמש מקצוען
מה שמגישים לדו"ח לא קשור למציאות ואינו מדוייק בכלל.
כמעט כל הכסף שעבר שם היה בשחור ,ע"י אנשים ידועים לאותו מפלגה , את זה אני יודע ממידע פנימי כולל סכומים ושמות ואין כאן המקום.....
היה פעם מפלגה בב"ב לפני כמה בחירות שכל התקציב שם למעשה , היה מכסף פרטי שאדם הביא מהבית, ואם מבקר המדינה היה בודק זאת היה יותר מאדם אחד שהיה יושב בכלא היום.
אבל זה גלש לנושא אחר ואין כאן המקום.

ספרים מ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
למיטב ידיעתי בירושלים בכל המפלגות היה עיכובים בתשלומי הפעילים.
מישהו הגיש איזה ערעור והכספים נתקעו

בכל מצב - אני יודע שבש"ס חילקו בשבוע שעבר את כל הכספים.
קיבלתי עד השקל האחרון. ב"ה.

חושב מחדש

משתמש מקצוען
אני פעיל במפלגות שונות [לא רק חרדיות, ולצורך פרנסה לא אידאולוגיה] אני לא יודע מה היה הפעם במפלגה שאתה תומך בה, כי הפעם לא יכולתי לעבוד כמעט לבחירות...
אבל בכל פעם היו קשיים ארוכים עד לקבלת התשלום, ולכן זה לא לכלכך, זה מניסיון.
הקודקודים אצלנו עדיין לא קיבלו שקל
אני לא חושב שאני קודקוד.... :)

מהודר!

סופר מקצוען באינדיזיין!!!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית
למיטב ידיעתי בירושלים בכל המפלגות היה עיכובים בתשלומי הפעילים.
מישהו הגיש איזה ערעור והכספים נתקעו

בכל מצב - אני יודע שבש"ס חילקו בשבוע שעבר את כל הכספים.
קיבלתי עד השקל האחרון. ב"ה.
מה עם המפץ?

דג הכסף

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אוי :eek:
לא התכונתי לויכוח הדפוק הזה
פשוט שאלתי שאלה עניינית ביותר.
אני קיבלתי את המשכורת, אמנם לא "ביומו תתן שכרו" אבל עדיף מאוחר מלא כלום.
אבל אשמח לקבל מספר של מי שאחראי על המשכורות באגודת ישראל בשל איזו תקלה שלא מידי באשמתם (וגם לא באשמתי;))

mc

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
בעלי קיבל מאגו"י
מי שאין לו מידע אמיתי שיתכבד לשתוק.

יש לי את המייל של האיש קשר שטפל בתשלום לבעלי, אוכל לשלוח באישי.

אפרים

משתמש פעיל
דגל התורה עדיין לא שילמה בכל המקומות, לידיעתך.

תיקון: דגל התורה בירושלים שילמה לכולם. אין לי מושג בשאר הארץ מה עשו וכמו כם גם בירושלים יתכן שיש עיכובים אצל כאלו שלא מילאו טפסים או שישנה בעיה נקודתית

by6199

משתמש מקצוען
D I G I T A L
תיקון: דגל התורה בירושלים שילמה לכולם. אין לי מושג בשאר הארץ מה עשו וכמו כם גם בירושלים יתכן שיש עיכובים אצל כאלו שלא מילאו טפסים או שישנה בעיה נקודתית
כתבתי מראש לא בכל המקומות, ירושלים הכסף הגיע באיחור כי היה עתירה בשאר הארץ הכסף הגיע מזמן אבל לא בכל המקומות הכסף חולק

שולה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
בבחירות האחרונות לא עבדתי.
אבל פעמיים קודמות כן עבדתי עבור אגו"י. תמיד קיבלתי את הכסף עד השקל האחרון (גם סכומים גדולים) ויחסית מאד מהר.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה