אני גם עבדתי ועדיין לא קיבלתי תשלום אשמח לדעת איך? ולמי לפנות?אחי עבד כמשקיף בקלפי מטעם אגודת ישראל, הוא הגיע לזה על ידי חבר שהביא חבר.
אין לו מושג למי לפנות כדי לקבל את התשלום על העבודה הזו, ופניה במייל או בטלפון לא מביאה לאף מקום. אם יש למישהו רעיון למי לפנות (באישי בלבד בבקשה)
אודה מאוד
אני בירושליםבאיזה עיר
אחרי כמה זמן הם שילמו ולמי אני פונה? כי אני עדיין לא קיבלתי מאגודת ישראל (ג') את המשכורת.מתוך ניסיון העבר,
המפלגה היחידה ששילמה את כל מה שהתחייבה, היא אגודת ישראל,
ואני - כשהייתי בגיל שעוד עובדים בקלפי... עבדתי בדגל התורה.
אחרי כמה זמן הם שילמו ולמי אני פונה? כי אני עדיין לא קיבלתי מאגודת ישראל (ג') את המשכורת.
מה זה הוכחות חתומות?מהכרות אישית . אין לך סיכוי לראות שקל מהם אלא אם יש לך הוכחות חתומות
לא הייתי בונה על זה. בשני סבבי הבחירות המערכת קרסה בזמן אמת.בדגל התורה מי שיושב בקלפי מדווח כל הזמן למערכת על נתוני ההצבעה, כך שהמערכת יודעת בדיוק מתי הוא התחיל משמרת ומתי סיים, מי שלא דווח פשוט לא יקבל.
אכןלא הייתי בונה על זה. בשני סבבי הבחירות המערכת קרסה בזמן אמת.
דגל התורה עדיין לא שילמה בכל המקומות, לידיעתך.אני מאמין שבג יש קושי בגלל הירידה במספר הנבחרים.
דגל התורה שילמו לכל הפעילים עד הדרך האחרון. אני קיבלתי הבוקר את מה שהגיע לי על החזר הוצאות.
במפלגות החרדיות לא שמעו עדיין כנראה על 'ביומו תתן שכרו',דגל התורה עדיין לא שילמה בכל המקומות, לידיעתך.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: