N
neomy21
אורח
כל אדם חי פעמיים, הפעם השניה מתחילה כשהוא מבין שחיים רק פעם אחת.
כמה נכון!!כשאתה מנסה ליצור רושם, זה בדיוק הרושם שאתה יוצר.
חחחחחחחחחחחחלהפסיק לעשן זה הדבר הכי קל בעולם, עובדה, עשיתי זאת אלפי פעמים.
כשאתה מנסה ליצור רושם, זה בדיוק הרושם שאתה יוצר.
כמה נכון!!
הנה, מצאתי אותו פתאום, אז מעלה. סליחה על ההקפצה... הוא פשוט מנוסח הרבה יותר טוב, וגם כמה פרטים שלא זכרתי...טוב, לא מוצאת אותו כתוב, אז מהזיכרון שלי, מקווה לא לפספס פרטים.
הסיפור: מנהל העבודה נסע ברכבו, ממהר מאוד לעוד יום עבודה. הוא מנסה לעקוף את כל מי שבדרכו. כשלפתע אבן נזרקת לכיוונו, הוא יצא החוצה בכעס. מה זה צריך להיות?! מנסה לאמוד את הנזק של המכה הקטנה שנגרמה לרכב, ומחפש כמובן את האשם בדבר. רץ אליו ילדון קטן בלי להתבלבל 'אני זרקתי את האבן', האיש נזעם עוד יותר והתחיל לצעוק. הילד היה עצוב ולאחר שהאיש חדל מצעוקתיו הוא פנה אליו:
אחי נכה ומתנייד בעזרת כסא גלגלים, כבר שעה ארוכה שהוא שוכב על הרצפה מדמם ואני לא מצליח להרימו ומנסה לעצור רכבים אחד אחד ומנופף חזק בידי ואף אחד לא עוצר לי. אני חייב עזרה להציל את אחי. האיש נדהם ופנה לעזור לילד ולהזעיק עזרה.
וכשעלה לרכבו חזרה הסמיק לעצמו ובוש, והרהר בדבר.
כמובן שבאיזה שלב הגיע למסקנה:
אל תתנהל בחיים מהר מדי באופן שיחייב לזרוק עליך אבן כדי לזכות לתשומת ליבך!
כן!!!
אני לא צודקת???
או אולי מישהו מוכן להסביר מה הכוונה????
חזק ביותררישראלים הם האנשים שחושבים שהמילה 'חגים' היא כינוי קוד ל"בואו נזרוק את הוראות הדיאטה לכל הרוחות".
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: