דרוש מידע משעמם כבר... אבל עדיין אולי מישהו יכול לסייע.... נופש לזוג בארץ

מיקי והחברים

משתמש רשום
אנחנו מעוניינים לצאת מירושלים ביום שני לקראת ערב (5-6)
ולחזור ברביעי בלילה
מחפשים המלצות לאטרקציות נחמדות + צימר / מלון + מסעדות בהכשרים העדה החרדית / רובין / לנדא
חשבתי אולי בשני להתקדם עד איזור נתניה
כי עד שנגיע לצפון יהיה לילה ממש
ואם ניסע שעה וחצי כזה אז נוכל אולי להנות בבריכה ולצאת על הבוקר לצפון
ויהיה לנו את שלישי ורביעי בצפון
יאללה תנו מניסיונכם
קצר קצר,,, ועד שאנחנו לוקחים אוויר שנגיע מוכנים ושיהיה מוצלח בעזרת ה' ובעזרתכם
תודה

משה ביק

משתמש מקצוען
אם אתם בעניין של טיול לפנסיונרים ואטרקציות יותר רגועות. אפשר לשכור רכב גולף בפארק המעיינות ופשוט להסתובב שם בין המעיינות- מקום מקסים.
אם בעניין של אטרקציות יותר עם אקשן אז יש טרקטרונים/רייזרים וכל מיני כאלו.
גם עשיתי לאחרונה אופניים חשמליות - טיול לאורך נחל דן והבניאס. ממש נהננו.

מיקי והחברים

משתמש רשום
יש לך פרטים איפה א
אם אתם בעניין של טיול לפנסיונרים ואטרקציות יותר רגועות. אפשר לשכור רכב גולף בפארק המעיינות ופשוט להסתובב שם בין המעיינות- מקום מקסים.
אם בעניין של אטרקציות יותר עם אקשן אז יש טרקטרונים/רייזרים וכל מיני כאלו.
גם עשיתי לאחרונה אופניים חשמליות - טיול לאורך נחל דן והבניאס. ממש נהננו.
[/QU
046488060
עמק המעיינות
יש לך פרטים של האופניים ?

משה ביק

משתמש מקצוען
יש לך פרטים איפה א
פארק המעיינות נמצא ליד הכניסה לסחנה. פשוט לכתוב בוויז חניון פארק עמק המעיינות. רכב גולף ל-4 אנשים לשעתיים עולה 170 ש"ח דרך קופונים למינהם. (אני קניתי דרך ויזה כאל). נסיעה נחמדה בין המעיינות עם עצירה באיזה מעיין שאתם רוצים.

אופניים חשמליות אני ביררתי על 2 מוצלחים. רענן באופן בקיבוץ להבות הבשן, וטיולי הדן בקיבוץ דפנה.
אני אישית עשיתי בטיולי הדן , 95 ש"ח לשעתיים דרך קופונופש. מסלול מוצלח שעובר ליד נחל דן (קפוא!!!) והבניאס עם אפשרויות עצירה וירדה לנחל . שווה ביותר!!!

משה ביק

משתמש מקצוען
פארק המעיינות נמצא ליד הכניסה לסחנה. פשוט לכתוב בוויז חניון פארק עמק המעיינות. רכב גולף ל-4 אנשים לשעתיים עולה 170 ש"ח דרך קופונים למינהם. (אני קניתי דרך ויזה כאל). נסיעה נחמדה בין המעיינות עם עצירה באיזה מעיין שאתם רוצים.

אופניים חשמליות אני ביררתי על 2 מוצלחים. רענן באופן בקיבוץ להבות הבשן, וטיולי הדן בקיבוץ דפנה.
אני אישית עשיתי בטיולי הדן , 95 ש"ח לשעתיים דרך קופונופש. מסלול מוצלח שעובר ליד נחל דן (קפוא!!!) והבניאס עם אפשרויות עצירה וירדה לנחל . שווה ביותר!!!

רק אתם באיזור טבריה אולי תעדיפו ממש באיזור . עמק המעיינות יותר קרוב מקיבוץ דפנה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה