נכתב ע"י נפמן;n4912788:מישהוא יודע האם שבוע הבא יהא מכירה ומתי? (כלומר האם השבוע צריך להזמין לשבועיים)
נכתב ע"י נפמן;n4912788:מישהוא יודע האם שבוע הבא יהא מכירה ומתי? (כלומר האם השבוע צריך להזמין לשבועיים)
נכתב ע"י chanak4;n4913194:תבדקו באתר.
אני רואה שאצלי רשום:
"שלא כפי שפורסם, בשבוע הבא ערב חג השבועות תתקיים מכירה."
נכתב ע"י אסתי וויס;n4913550:עדיין אפשר להזמין למכירה של השבוע?
שלחתי הזמנה ב9:30 במייל לולא שלחו לי מייל חוזר -רשום עד שעתיים אקבל אישור ולא קיבלתי
(אני חדשה במשנת יוסף הזמנתי פעם אחת ואני לא כ"כ מכירה את ההתנהלות)
נכתב ע"י אסתי וויס;n4913550:עדיין אפשר להזמין למכירה של השבוע?
שלחתי הזמנה ב9:30 במייל לולא שלחו לי מייל חוזר -רשום עד שעתיים אקבל אישור ולא קיבלתי
(אני חדשה במשנת יוסף הזמנתי פעם אחת ואני לא כ"כ מכירה את ההתנהלות)
נכתב ע"י חכמופרוג;n4924285:השתכנעתי מהאשכול הזה ונרשמתי למשנת יוסף והסתבכתי
באתר כתוב לי שאני כבר משתמש רשום בעוד שמעולם לא נרשמתי, עשיתי אחזור סיסמה וכך סיסמה יש כבר בידי, הבעיה שאין לי מושג תחת איזה שם משתמש אני רשום ולא מצאתי אופציה לשחזר אותו, ניסיתי כל וריאציה אפשרית כמו שם, מכל הכיוונים ותעודת זהות וכו' ולא עליתי על שם המשתמש, בהיסטוריית הג'ימייל לא נמצאו פרטי הרשמה כלשהיא אי פעם למשנת יוסף
מתחשק לי להזמין כבר לשבועות ועכשיו אני תקוע
מה אתם מציעים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: