נכתב כבר:נכתב ע"י חמדה;2068687:והקמח מחיטה מלאה- יש למישהו מידע עליו?
תודה
נכתב ע"י למען דעת;2068525:כל הפרטים מתוך החוברת של פסח
- שבלולים רוגאלך וכו' והקמח המלא - מחיטה לא רחוצה
נכתב ע"י חמדה;2068687:והקמח מחיטה מלאה- יש למישהו מידע עליו?
תודה
נכתב ע"י למען דעת;2068525:כל הפרטים מתוך החוברת של פסח
- הלחם, הפיתות והמאפים היבשים (בייגלך עוגיות וכד') -נטחן ונאפה
נכתב ע"י חד וחלק;2068738:הקמח המלא אין צורך לזרוק אותו לפני פסח.
הוא בטחינה יבשה במשך כל השנה.
נכתב ע"י מתייעצת;2068791:לא מדויק, ברובינפלד אמרו בתקליט שהיה לפני פסח שהוא עובר רחיצה קלה מאד וכל אחד ישאל את רבו.
נכתב ע"י מתייעצת;2068791:לא מדויק, ברובינפלד אמרו בתקליט שהיה לפני פסח שהוא עובר רחיצה קלה מאד וכל אחד ישאל את רבו.
גם ביום חמישי בערב וביום ראשון עד 4 בלילה (אור לשני).נכתב ע"י אקורד;2094771:אני חדשה במערכת, מענין אותי להבין,
רק בשישי ומוצ"ש אפשר להזמין?
נכתב ע"י הגפן;2094783:גם ביום חמישי בערב וביום ראשון עד 4 בלילה (אור לשני).
נכתב ע"י אידינע;2123228:אולי תדעו לעזור לי? כי זו כבר לא פעם ראשונה.
לפני חמישה שבועות הזמנתי מוצר מסוים, לא הגיע לכל התחנה. נציג התחנה טען שיהיה זיכוי כללי. לא היה שבוע, שבועיים. התקשרנו לשירות לקוחות ואמרו שיזכו את כל התחנה. לא דובים ולא יער. חיכיתי שבוע נוסף ולא זיכו.
התקשרתי שוב, עושים טובה מסכימים לזכות אותי (ולא, לא ראיתי באתר את הזיכוי עדיין), וכשאני מבקשת שיזכו את כל התחנה הם אומרים: שמעתי. אמרתי להם: זה גזל, נפרסם שאתם מחייבים לשלם לפני שלוקחים את המוצרים, ושאין אפשרות לא לשלם על מוצרים שלא הגיעו ובכ"ז אתם לא מזכים!!!
הם מסתמכים על כך שאנשים ישכחו?
ענתה לי: תפרסמי.
מישהו נתקל ויודע מה אפשר לעשות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: