כנראה שעדיין לא נפתח, זה נפתח בד"כ בסוף שבוע.אני לא יודעת נסגר או עוד לא נפתח זה ענין של הסתכלות אני מתכוונת לשבוע הבא
כנראה שעדיין לא נפתח, זה נפתח בד"כ בסוף שבוע.אני לא יודעת נסגר או עוד לא נפתח זה ענין של הסתכלות אני מתכוונת לשבוע הבא
צודקת!מסכימה עם זה שיכול להתפשל להם ושיהיה חסר מוצרים,
אבל בדיוק כמו שהם יודעים לשלוח הודעות טלפוניות עם שינויים שחשובים להם-
יהיה נחמד, ואפילו יותר מזה- שיעדכנו אותי ברגע שהם יודעים שיהיה חסר משהו (לא מדברת על דברים של הרגע האחרון, אבל יש הרבה דברים שהם יודעים קודם).
שאני אדע להערך בהתאם!
כנראה שאת מגיעה מיד בפתיחת המכירה, אם יש חוסרים לחלק מהקונים זה לקראת הסוףאיך הגיוני שאף פעם לא נגמר משהו שהזמנתי? זה באמת רק אני שמקבלת הכל?
אם משהו חסר, זה תמיד משהו שבאמת לא הגיע לכולם.
אולי אתם הולכים בשעה מוקדמת לפני שנגמר.איך הגיוני שאף פעם לא נגמר משהו שהזמנתי? זה באמת רק אני שמקבלת הכל?
אם משהו חסר, זה תמיד משהו שבאמת לא הגיע לכולם.
במכירות כאלו אין מספיק פיקוח ולצערנו מסתובבים שם אנשים גם "משלנו" שלא שמעו על הדיבר השמיני ויכול להיות שלמרות שמזמינים את הכמות הדרושה חלק נעלם מסיבות לא ידועות, כמו מישהו שהזמין רק יחידה אחת ממוצר מסוים ופתאום הוא נזכר שהוא צריך ארבע, לא חסר אנשים כאלו לצערי...
החושך והגשם בכללהחושך... זו הנקודה שאצלינו מאוד מכבידה...
לכן לא פעם נמנעים לקנות שם בשוטף
דיברתי פעם עם מנהל תחנה לשעבר והוא ראה את התופעה הזו שלקיחת מוצרים יותר מהרשום בהזמנה הרבה פעמיםמידיעה - לפעמים זו באמת פשלה, לתחנה אחת מגיעים לדוגמא מידי הרבה ארגזי בננות ובמכירה אחרת חסר.
לא חושבת שאנשים גונבים וודאי לא בהיקפים כאלו.
מעניין לדעת מאיפה הנתונים האלו.ככל הנראה אתם עובדים בשחור ומקבלים הכל במזומן
99.99% מהציבור עובדים ולומדים בלבן ומקבלים משכורות ומלגות דרך חשבון הבנק כך שאשראי זו האופציה העדיפה עליהם.
מה קשור חוק המזומן???ב. חברת קיי טי בע"מ (קרן משנת יוסף) משלמת אחוז מסויים מהגביה באשראי לחברת הסליקה, כך שמלמעלה היא דווקא מפסידה בתשלום באשראי ולא מרוויחה. ולהזכירכם לפני חוק המזומן (ללא קשר לקורונה) עלה למי שרצה תשלום באשראי 1% נוסף.
ג. כאמור בסעיף ב, כל עניין המזומן הפך לדבר שכמעט אינו חוקי במדינה בגלל חוק המזומן. כאשר הקורונה רק הוותה זרז לבטל את תשלום המזומן בתחנות בכלל כדי לא להתעכב סתם בתחנה.
מנהל התחנה עובד אצל משנת יוסף/הציבור, בתשלום.ד. אם אתם רוצים באמת לשנות, לכאורה עליכם לדבר עם מנהל התחנה שלכם כדי לראות האם הוא מסכים לחזור לבלגן המטורף של תשלום במזומן. וא"כ לדבר אז עם משנת יוסף או שהוא יפנה אליהם שבתחנה שלכם יתאפשר תשלום גם במזומן.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: